Dagmar Havlová oslavuje 70 rokov.Profimedia
StoryEditor

Dagmar Havlová oslavuje 70 rokov. Miluje luxusné oblečenie a jej tvár nestrane

22.03.2023, 11:13
Celebrity

Manželku bývalého prezidenta Českej republiky Václava Havla si pamätáme ešte ako herečku Dagmar Veškrnovú, kedy pútala najmä svojim hereckým talentom. Po boku známeho prezidenta Havla sa začala premieňať pomaly ale isto na módnu ikonu. Havlová aj v sedemdesiatke dokazuje, že vek je len číslo.

Všade kam príde púta pozornosť. Blondínka na spoločenských večierkoch vždy vyvetrá kúsky za desaťtisíce eur. Ako prvá dáma vždy reprezentovala v perfektných kostýmoch. Jej dvorný návrhár bol dlho český módny guru, pôvodom z Kuby, Osmany Laffita. Tvídové saká, brošne aj blúzky s viazačkou bol jej rukopis. V roku 2008 bola navyše Českou módnou akadémiou označená ako najelegantnejšia žena Česka. Rada predvedie kabelky z módneho domu Chanel. Na sociálnej sieti rada zdieľa svoje luxusne módne počiny. Podľa českého portálu si pani Havlová potrpí aj na luxusné spodné prádlo. „Kúpila si spodnú bielizeň za neuveriteľných 200 tisíc korún (8 400 eur)," povedal Super.cz zdroj z okolia Dagmar Havlovej. Pani Dagmar je skrátka elegantná dáma, ktorá chce za každých okolností vyzerať ako zo žurnálu.

Šikovné ruky plastického chirurga

U susedov v médiách často rozoberajú nestarnúcu tvár bývalej prvej dámy. To, že sa jej niektoré črty nepodobajú na tých snímkach vo filmoch, kde hrala ako mladé žieňa je zjavné. Blondínka, ale akékoľvek zásahy popiera. Tajomstvo podľa jej slov tkvie v dobrej starostlivosti. Nefajčí, používa kvalitné krémy a vždy sa pred spaním dôkladne odlíči. 

Podľa českého odborníka však má Havlová za sebou menej invazívne zákroky. Nevylučuje ani facelift: „Určite myslím, že mohla mať aplikácia Botulotoxínu do vrások tváre a výplne vrások niektorým výplňovým materiálom,“ premýšľa lekár pri pohľade na jednu z posledných fotografií Havlovej. „Pokojne by mohla byť aj po operácii tváre – faceliftingu. Tvár má vyhladený, takže prečo by nie. Prípadne po vytiahnutí čela a obočia, čo je endoskopický browlift. Pravdepodobne by mohla byť po operácii očných viečok aj výplni pier…“ povedal  doktor z kliniky plastické chirurgie Esthé Libor Kment pre Aha.cz. 

FOTO outfitov Dagmar Havlovej nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:33