Monika Bagárová na Československom plese v roku 2019.Profimedia
StoryEditor

Speváčka Monika Bagárová je opäť zamilovaná. Našla si úspešného podnikateľa

09.12.2022, 10:39
Celebrity

Mama malej Ruminky, Monika Bagárová to v poslednom období nemala ľahké. Rozchod s otcom jej dcérky MMA zápasníkom Makhmudem Muradovem bol ako na horskej dráhe. Skloňovali sa nevery a dvojica to napriek tomu skúsila dať dokopy a fungovať ako rodina. Ale čo sa už raz rozbilo nedali títo dvaja dokopy. Monika však má po boku už nového muža a žiari.

Zdá sa, že už na zápasníka Muradova Monika Bagárová úspešne zabúda a pohla sa vpred. Dokonca v týchto dňoch vydáva nový album s výstižným názvom Silnejšia. Okrem tejto novinky sa rozhdodla zverejniť aj svoj nový vzťah s podnikateľom z Karlových Varov Leom, ktorý je od nej o štyri roky starší. Letný výlet do Karlových Varov, kam musela počas festivalu z pracovných dôvodov, sa nakoniec ukázal ako veľmi plodný a prínosný.

Ukončili to

„Chcela by som vám oznámiť, že spolu s Machom nežijeme. Dali sme tomu šancu ako rodičia, bohužiaľ nám spoločný život už nerobí radosť,“ napísala pred časom Monika na Instagram a tým dala na známosť, že tento vzťah je pre ňu mŕtvy.

Klenotník

Aktuálne jej leží pri nohách tridsať jeden ročný podnikateľ, zlatník Leonardo Lekaj, do ktorého je zamilovaná až po uši. Teda, obidvaja sú zamilovaní rovnako vášnivo čo takto stručne potvrdila naraz českým médiám. Detaily novej známosti však ďalej nechcela komentovať. 

Foto nového priateľa nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:36