Dara Rolins a Pavel Nedvěd.adr
StoryEditor

Dara Rolins s Nedvědom: „Dohodli sme sa, že nebudeme mať deti, ale dva domy.“

21.03.2023, 11:49
Celebrity

Speváčka Dara Rolins je až po uši zamilovaná do bývalého futbalistu Pavla Nedvěda. Dvojica tvorí pár už takmer tri rky. Že to spolu myslia vážne dokazuje aj veĺká rošáda s nehnuteľnosťami. Po hniezdočku v Taliansku začali stavať aj v Čechách. Praha je pre Daru druhý domov.

Dara Rolins sa musela Pavlom Nedvědom popasovať s pendlovaním medzi Prahou a Talianskom. Kým blondínka žije v Česku, kde s dcérou Laurou bývajú vo svojom vysnívanom dome, ktorý stavala niekoľko rokov, jej milý je zabývaný v Taliansku. Futbalistova dcéra pred časom vyhlásila, že jej otec sa určite do Česka sťahovať nebude. A tak dvojicu doteraz delila takmer tisíc kilometrová vzdialenosť.

Prvý krok celebritná dvojica spravila, keď si začali budovať spoločné hniezdočko pri talianskom jazere Maggiore. Že pri Lago di Maggiore si kúpila futbalová legenda pozemok na stavanie prvý priniesol taliansky denník. Obrovský pozemok s plochou 1970 metrov štvorcových by sa mohol stať základom pre vilu s výhľadom na jazero.

Do ich portfólia nedávno pribudol ďalší pozemok. Podľa českého katastra nehnuteľností si dvojica zaobstarala pozemky v prírodnej rezervácii Šárecké údolie. Tu si dnes už nový pozemok nikto, kto nezarába vyložene nadštandardne, nemôže dovoliť. 

A ako upozorňuje Blesk, na jednom z pozemkov už visí ceduľa Stavba povolená, takže je jasné, že Dara a jej milý si naozaj stavajú hniezdočko lásky. Dara Rolins sa nedávno vyjadrila, že si nemyslela akého skvelého partnera ešte v živote stretne. „Má obrovské srdce a na to, čo dokázal a kým je, má v sebe neskutočnú skromnosť a pokoru. To na ľuďoch milujem,“ opísala zaláskovaná Dara. 

A aj keď si pár kúpil pozemky aj v Taliansku a chcú žiť aj tam, striedavé bývanie bude aj v Prahe. „Praha je jednoducho srdcovka. Sťahovala som sa tu dvanásťkrát a vyzerá to, že to ani tentoraz nebude naposledy,“ napísala na sociálnej sieti. „Dohodli sme sa, že už spolu nebudeme mať deti, ale že si postavíme dva domy. Jeden tu v Čechách a druhý v Taliansku. Nechceme totiž jeden druhého nútiť k sťahovaniu,“ prezradila iDnes.cz.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:55