Dara Rolins bude svoj čas prispôsobovať Pavlovi. Dvojica chce spolu tráviť viac času.
StoryEditor

Dara Rolins s Pavlom Nedvědom už chystajú v zahraničí spoločné hniezdočko. Pri tomto romantickom jazere!

08.11.2022, 09:51
Celebrity

Idú do na to zhurta? Dara so šéfom futbalového klubu Pavlom Nedvědom nestrácajú čas. Speváčka sa nedávno vyjadrila, že v tomto vzťahu sa bude musieť časovo prispôsobiť športovcovi z čoho bolo cítiť, že zrejme plánuje opúšťať Česko stále častejšie.

Spoločné zamilované zábery Dara pridáva na sociálnu sieť pravidelne. Nedávno si dvojica v Taliansku vystrojila honosnú oslavu spoločnej päťdesiatky, kde pozvali desiatky prominentných hostí. Už je jasné, že blondínka je v Taliansku pri jazere Lago di Garda ako doma. Pre svoj domov si však nevybrali túto lokalitu. Učarovali im jazero tri hodiny autom vzdialené. Lago Maggiore, ktoré je druhé najväčšie jazero v Taliansku. O novej nehnuteľnosti informovali talianske médiá, čiže sa nedá pochybovať, že Pavel je v tejto krajine skutočná hviezda.

Créme de la créme

Podľa listu vlastníctva sa nachádza pozemok severne od Milána a zatiaľ sa uvádza ako orná pôda. Nachádza sa asi hodinu a pol cesty autom, a je vyhľadávanou destináciou smotánky. V minulosti ho navštívil budúci britský kráľ Karol III. s niekdajšou manželkou princeznou Dianou a opakovane sa sem vracala dynastia Kennedyovcov, miluje to tam aj herec George Clooney. Ten si zamiloval Lago di Como, kde má vilu za 11 miliónov eur. Podľa Corriere della Sera sa v prípade nového páru spája srdce s biznisom napísali talianske noviny.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:48