Dominika Cibulková podporuje lokálnu tvorbu a slovenských dizajnérovProfimedia - Standardis
StoryEditor

Dominika Cibulková porodila druhé dieťa. Dojemná foto z nemocnice!

19.03.2023, 11:12
Celebrity

Dočkala sa. Bývalý tenistka Dominika Cibulková si už za chvíľu odnesie s manželom Michalom sestričku pre malého syna Jakubka z rakúskej nemocnice domov.

Rodáčka z Piešťan svoje druhé dieťa priviedla na svet znova v zahraničí. Vybrala si overenú súkromnú pôrodnicu vo Viedni, kde sú izby vybavené nadštandardne. "A zrzau je náš svet kompletný. Slovami sa nedá vyjadriť láska, ktorú nosíme pre teba naše dievčatko. Vitaj na svete Nina Navara," napísala športovkyňa k dojemnej fotografii po pôrode. Dominika s manželom už majú dvojročného syna Jakubka, ktorý im robí neskutočnú radosť. Pri príležitosti synových druhých narodenín sa konala veľkolepá oslava. Dominika ju zorganizovala pod holým nebom - na záhrade v priestoroch Wiegerovej vily vo Svätom Jure. Na rozdiel od iných detských párty sa Jakubkova oslava niesla v elegantnom prevedení, žiadna safari či superhrdinovská tématika, ale krásny rustikálny štýl. Necháme sa prekvapiť ako oslávi prvé narodeniny malá Ninka.

Pohlavie druhorodeného dieťatka Dominika Navara Cibulková dlho tajila. Blondínka dokonca so stávkovou kanceláriou spravila súťaž. Ľudia si mohli podať na tip a speňažiť ho. Blondínka vtedy radikálne odmietla, že by sama na seba stavovala a brala to skôr s humorom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 00:30