Zuzana Belohorcová nám povedala o svojich trikoch na chudnutie.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Eva Pavlíková, Zuzana Belohorcová a Liv Bielovič: „Máme sa rady aké sme!“

19.03.2023, 10:08
Celebrity

Prešli roky, kým dospeli do štádia, kde sú teraz. Neriešia svoje postavy, snažia sa o balans. Známe ženy otvorene hovoria o svojich prednostiach a nedostatky sa usilujú eliminovať. Keď sa im to nedarí, nezúfajú. Dôležité je, aby sa každý deň cítili dobre vo svojej koži.

Nechty musia byť tip-top

Nechodím pravidelne na kozmetiku. Donedávna som si tvár krémovala hocijakým krémom, aký som doma našla. Vekom sa to zmenilo a dávam si väčší pozor. Milujem však olejčeky a mastné produkty. Tým, že s rodinou žijeme na Tenerife, slnku sa nevyhýbam. Mám rada opálenú pokožku. Niektorí mi vyčítajú, že mám starší krk, ako by som na svoj vek mala mať. Nič s tým neurobím. Mne to neprekáža. V kaderníckom salóne by som najradšej sedela každý týždeň a rovnako tak aj na nechtoch. Mimochodom, nechty sú pre mňa základ, tak na rukách, ako i na nohách. A všímam si ich aj u ostatných.

Úsmev, úsmev, úsmev

Som veľmi pozitívny a prajný človek, večná optimistka, veľmi málo sa stresujem, máločo si pripúšťam. Určite je dôležitý každý deň úsmev na tvári. U mňa to nie je problém, lebo keď sa každé ráno zobudím do slnečného počasia a pozriem sa na modrú oblohu, hneď mám dobrú náladu.

EVA PAVLÍKOVÁ (62)

herečka

image

Eva Pavlíková

x

Spokojnosť je smrť

Moje povolanie odo mňa vždy vyžadovalo byť v dobrej fyzickej kondícii, keďže som sa veľa hýbala, či už na javisku, ale i pred kamerou. I keď nie som veľmi športový typ, snažila som sa občas zájsť do fitnes. Postupom času som pochopila, že mojím obľúbeným pohybom sú rýchla chôdza a plávanie. V mladosti som zas chodila na rôzne tance, od klasického baletu až po spoločenské tance. Istý čas mi vyhovoval aerobik či skákanie na trampolíne. V posledných rokoch skôr preferujem hlavne pohyb na čerstvom vzduchu.

Úzky pás a väčšie boky

V našej spoločnosti je výsada štíhlosti v posudzovaní krásy, bohužiaľ, veľmi dôležitý faktor. Preto si ani nepamätám nejaké dievča v mojom veku, ktoré by sa neusilovalo byť štíhle. Samozrejme, aj ja som chvíľami bola nespokojná so svojou postavou. Mala som veľmi úzky pás i trup a väčšie boky. V porovnaní s terajšou váhou som však bola štíhla. S pribúdajúcimi rokmi som pochopila, že výzor a štíhlosť sú pre mňa nepodstatné. Skôr som sa začala starať o to, aby som nebola hlúpa. Našťastie som stretla muža, ktorému sa moje krivky páčili a vzal si ma za manželku nielen pre môj výzor, ale i preto, aká som osobnostne. Musím sa priznať, že po štyridsiatke som kilá prestala riešiť. Oveľa dôležitejšia je pre mňa vnútorná krása, šarm, intelekt a zmysel pre humor.

S vínom opatrne

Som gurmánka a veľmi rada varím. Nejakú diétu som síce kedysi mala, ale schudnúť sa mi podarilo len krátkodobo. Keď človek skĺzne opäť do zaužívaných koľají, kilá idú opäť hore. A vekom ani nehovorím. Nie som prívrženec sladkého, mám skôr rada slané. Keďže v lete jem viac zeleniny a ovocia, schudnem. V zime zas trochu naberiem. Ale nejde o extrémne priberanie. Večer sa už snažím nejesť. Alkohol nepijem, s vínom musím narábať opatrne, lebo mi zvyšuje chuť do jedla. Držím sa preto na uzde (smiech).

Moja sila je inde

Asi každá žena vie, s čím je na svojom tele spokojná a s čím nie. Aj keď spokojnosť je smrť (smiech). Ja som rada, že mám tenké členky, celkom pekné ruky, mala som dlhý krk, úzky pás a aj tvárička ujde. Myslím si však, že moja sila je dnes v niečom úplne inom ako v štíhlej postave a tvári bez vrások. Takže som so svojím výzorom úplne v pohode.

V kozmetike som konzervatívna

Celý život si tvár natieram mandľovým výživným krémom, ktorý používala ešte moja mama. Líčim sa skoro každý deň v práci, no základom je dobre sa pred spaním odlíčiť. V súkromí sa veľmi nemaľujem. Možno si len dám očnú ceruzku, špirálu, rúž a líčka. Ku kaderníčke chodím zhruba raz za šesť týždňov na farbu, na kozmetike som bola dvakrát v živote. Ostatne pred troma mesiacmi. Bolo to veľmi príjemné, občas tam teda zájdem.

Povolanie herečky je síce dosť stresujúce, ale vo svojom veku si stres už nepripúšťam. Moja práca ma teší a vždy sa snažím mať akúsi pohodu, byť v spoločnosti príjemných ľudí. Domnievam sa, že dobrá nálada, profesionálna zdatnosť, človečina i ľudskosť ovplyvňujú môj výzor, stav mysle i ducha.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:59