Herečka Anka Šišková s dcérou Terezou a Dorotou Nvotovou. 
StoryEditor

Móda z odovzdávania ocenení Český lev. Herečka Anka Šišková bodovala s luxusnou kabelkou!

06.03.2023, 13:50
Celebrity

V sobotu večer prebehol v pražskom Rudolfíne jubilejný 30. ročník odovzdávania cien Českej filmovej a televíznej akadémie, Český lev. Víťazným filmom večera sa stala dráma Il Boemo, ktorej sa podarilo z celkového počtu jedenástich nominácií premeniť na výhru rovno šesť z nich. Na tento veľkolepý večer sa dámy náležite pripravili a vyvetrali krásne róby.  

Veľmi odvážny a sexi outfit zvolila na odovzdávanie filmových ocenení České levy Anna Kameníková. Mladá umelkyňa stavila na hlboký výstrih. Jej dekolt je skôr športový ako iné dámy, ktoré sa pýšili bujným poprsím. Mnohí štylisti jej počin ocenili pozitívne. Nestratila by sa ani na zahraničnom filmovom festivale. Na červenom koberci opäť rušili u niektorých dám nevhodne zvolené silonky. Neprihliadali ani na to, že šaty z požičovne častokrát nesedia a drobné odchýlky na bokoch dokážu pochovať celý dojem. Aj keď je všetko tip top, nedotiahnuté detaily sú na takejto prestížnej udalsoti faux pas. Bohužiaľ. Toto je oblasť, kde stále veľa žien stúpi vedľa.

Česi ju neocenili, Švajčiari áno

Na prestížnom večierku sa objavila aj skvelá slovenská herečka Anka Šišková s dcérou Dorotou a Terazou Nvotovou. Mladšia Tereza bola nominovaná až v siedmich kategóriách s filmom Svetlonoc. Ide o magickú drámu, ktorá sa odohráva v divokých slovenských horách. Bez filtrov otvára intímny priestor žien a nebojí sa provokovať – násilie, sex, smrť, či drogy ukazuje v nových kontextoch. Tereza Nvotová si tentokrát sošku neodniesla, ale úsmev jej to na tvári nepokazilo. Drámu z jej dielne už ocenili na filmovom festivale vo švajčiarskom Locarne. Film získal cenu Zlatý leopard za najlepší film.

Herčeka Anka Šišková s dcérami na večierku žiarila. Stavila na nadčasový kostým v pánskom štýle, ktorý doplnila luxusnou kabelkou Tom Ford za takmer tri tisíc eur. Jej dcéra Tereza pútala pozornosť v ligotavej róbe s dramatickým výstrihom a dobovým účesom. Rukavičky dodali výslednému outfitu správny šmrnc. Jej sestra Dorota Nvotová, ktorá je známa alternatívnym štýlom zvolila elegantné šaty nad kolená čo bola príjemná zmena. Nesmrteľnú čierno-bielu kombináciu predviedla predstaviteľka seriálovej Ivety, Alžbeta Ferencová. Aktuálne vychytená herečka nemohla v Prahe chýbať.

Foto v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 00:58