Jozef Jopo Poláček
StoryEditor

Moderátor JOPO Poláček. Prečo ho priťahujú exotické ženy? Sex na Kube je iný, hovorí

02.03.2023, 13:31
Celebrity

Poriadne sa odviazal! Exmoderátor Jopo, ktorý už roky žije na Kube, kde podniká sa zveril s tými najintímnejšími detailami zo spálne. Pred rokmi sa rozhodol zo Slovenska odsťahovať. Ukončil v domovine profesionálnu kariéru, vzťah a odišiel na Kubu. Začal tam podnikať. Stretol svoju osudovú ženu, pri ktorej už plánuje navždy ostať: „Mám po päťdesiatke. Som šťastný, že som sa dopracoval do tohto bodu. Nezomrel som, nezavreli ma, neutopili ma. Doskákal som až sem. Mám krásne deti, mám nádhernú manželku, ktorú milujem. Vybavené," zhodnotil Jopo, ktorý slovo NEVERA už vo svojom slovníku nemá.

Bývalý moderátor a dnes podnikateľ má aj po tom, čo sa stiahol zo sveta šoubiznisu, pestrý život. Keď sa rozhodol, že odchádza na Kubu mnohí fanúšikovia ostali v šoku. Nepriťahovala ho iba krajina, ale nakoniec i tamojšie ženy. Jopo má s exmanželkou Glendou Lópezovou syna Joshuu. Pokoj však našiel pri druhej mnaželke, mladej Kubánke Elizabeth, ktorá mu porodila tri deti. V relácii K-FUN sa rozrozprával o svojich ľúbostných tínedžerských začiatkoch a kontinuálne prešiel až k dôvodu prečo už chce ostať iba s jednou ženou. 

Prvé bozky zažil v pionierskom tábore v Maďarsku na základnej škole. Prvá ozajstná láska prišla na gymnáziu. „Ešte to bolo také nesmelé. Medzi 14-18 sa to začalo rozvíjať. Teraz už na to spomínam celkom veselo. Najmä keď boli dievčatá vyspelejšie ako chlapci. Objavil som takú knihu že Kámásutra. Nebudem špecifikovať, kde ale dosť som na to čumel. No začiatky. Sú veci, ktoré sú prirodzené a máme to v génoch," priznal bez okolkov zapálené mládežnícke lýtka. Na bývalé lásky spomína s úsmevom, ale Slovenku by za ženu už nechcel.

Kubánky majú pre neho úplne iný šmrnc: „Ja som naozaj poslednú Slovenku mal 13 rokov dozadu. Kubánky sú úplne iné ženy. Majú v sebe emóciu, úplne ináč sa hýbu, neviem kde to berú, ale oni sa naozaj hýbu brutálne. Nás volajú roboti. Európanov. Mám kubánsku manželku, matka mojich troch detí aj prvého syna mám z Kuby, takže ja som už skončil," zasmial sa. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:51