Jozef Jopo Poláček
StoryEditor

Moderátor JOPO Poláček. Prečo ho priťahujú exotické ženy? Sex na Kube je iný, hovorí

02.03.2023, 13:31
Celebrity

Poriadne sa odviazal! Exmoderátor Jopo, ktorý už roky žije na Kube, kde podniká sa zveril s tými najintímnejšími detailami zo spálne. Pred rokmi sa rozhodol zo Slovenska odsťahovať. Ukončil v domovine profesionálnu kariéru, vzťah a odišiel na Kubu. Začal tam podnikať. Stretol svoju osudovú ženu, pri ktorej už plánuje navždy ostať: „Mám po päťdesiatke. Som šťastný, že som sa dopracoval do tohto bodu. Nezomrel som, nezavreli ma, neutopili ma. Doskákal som až sem. Mám krásne deti, mám nádhernú manželku, ktorú milujem. Vybavené," zhodnotil Jopo, ktorý slovo NEVERA už vo svojom slovníku nemá.

Štvornásobný otec má jasno aj v tom prečo niektoré páry sú bezdetné aj keď veľmi po potomkovi túžia. Sú dve veci, ktoré musia byť podľa neho v harmónii a nedá sa to ovplyvniť. Musí to zariadiť sám život: „Na to aby žena otehotnela na to musí byť láska zo spodu „the love belowe“ hovoríme tomu po anglicky. Sú ľudia, ktorí sú spolu a v živote neotehotnejú, lebo tam nie je tá láska dole," zhrnul jednou vetou chémiu, ktorá musí fungovať. Moderátorm nočnej relácie K-FUN dal ešte nápovedu: „Páni jednu vec som zistil na Kube to funguje lepšie ako tu. Tam to šľape a lá Lamborgini," opísal lišiacky vzrušujúci život v exotike. 

Zdalo by sa, že Jopov život je gombička, ale predsa len jednu životnú otázku ešte nemá doriešenú: „Musím zadeliť či budem 9 mesiacov na Slovensku a 3 na Kube, alebo naopak. Skôr deväť mesiacov tu. Elizabeth má rada mojich rodičov. Hovorí, máš rodičov čo majú nejaký vek, mal by si byť blízko pri nich. Mám pocit, že asi dám na ňu. Ženy sú v tomto múdrejšie."

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:25