Mário Gotti a Erika Judínyová.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Kontroverzný fotograf, expriateľ Eriky Judínyovej sa vracia do éteru s erotickou reláciou!

16.02.2023, 10:08
Celebrity

Do éteru sa vracia legendárna erotická relácia K-FUN. S pôvodnou dvojicou a pikantnými témami.

Známy fotograf oblečených aj vyzlečených modeliek, Mário Gotti sa vracia za mikrofón. Kedysi najpočúvanejšiu reláciu v rádiu moderovali Mário Gotti a Alexander Štrba pod prezývkami Doc. Hormón a Inžinier Vagimír. Od ukončenia relácie uplynulo už 10 rokov. Svojich fanúšikov si vtedy moderátorka dvojica našla vo Fun rádiu. Teraz ju do obehu spúšťa rádio Viva, ktoré odpáli jej vysielanie už 15. februára 2023. Vysielať sa bude každú stredu od 22:00 do 24:00. Pôvodná moderátorska dvojica rozprúdila tabuizované témy plné pikantností a zrejme v tomto tempe sa budú snažiť pokračovať. 

„Tešíme sa ďakujeme za dôveru, po tom všetkom, rádiu Viva a majiteľovi," zhodnotil Gotti pre Svet Evity. rezradili, že K-Fun prejde zopár menšími zmenami. „Chceme to robiť trošku inakšie. Trošku taký modernejší šat. Osvetu sme robili už vtedy, mali sme odborníkov hostí. Toho sa budeme držať aj teraz, ale už odborníkov na slovo vzatých. Teraz príde gynekológ Mário Lužinský, ktorý je veľmi známy v Bratislave. Odrodil viac ako 1000 detí. Prvou témou bude, ako prísť o poctivosť, panenstvo... Ale odborne,” prezradil Gotti. Do prvej relácie pozvali jednu z našich najkrajších herečiek. „Budeme mať aj hostku. To bude krásna herečka Karin Haydu. Nevie síce ešte, do čoho ide, ale... Ale nie, teší sa na to. Ale ona aj Mário majú dcéry, no a budeme sa rozprávať o tom, ako im to vysvetľovali,” odhalil Alexander Štrba. 

Približne pred štrnástimi rokmi mali fotograf Mário Gotti a moderátorka Smotánky Erika Judínyová k sebe blízko. Celý šoubiznis hovoril o tejto dvojici, chodili spolu na spoločenské večierky, sedelii bok po boku, ale náklonnosť pred médiámi neprejavovali. Erika Máriovi častokrát stála za modelku a z jeho produkcie má doteraz niekoľko sexi fotografii. Erika je dnes vydatá za Štefana Skúcaného a je mamou malej Elly. Gotti žiadnu oficiálnu partnerku po svojom boku nemá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 15:44