Lucia Barmošová sa stala mamou.instagram/luckabarmosofficial
StoryEditor

Moderátorka Lucia Barmošová sa stala mamou: Zo svojho prvého potomka sa veľmi teší

20.01.2023, 10:00
Celebrity

Lucia Barmošová, ktoré už dlhé roky moderuje po boku Jána Mečiara, už v októbri prezradila, že je tehotná. Včera napokon svet obletela správa, že dlhoročná tvár televízie JOJ sa už teší zo svojho potomka. Vytúžené dievčatko dostalo meno Diana.

Moderátorka jojskárskeho spravodajstva si svoje súkromie veľmi dobre stráži. Najprv sa jej podarilo utajiť svojho o osem rokov mladšieho priateľa Dávida a napokon aj samotné tehotenstvo. Až v októbri sa rozhodla  fanúšikom pochváliť so sériou fotografii, na ktorých pózuje nielen s tehotenským bruškom, ale aj so svojim partnerom. „Áno, je to pravda som tehotná. S partnerom sa na naše bábätko veľmi tešíme. Nechali sme tomu voľný priebeh a sme vďační, že sa nám pošťastilo. Musím si zaklopať, nemala som žiadne nevoľnosti a cítim sa dobre,“ priznala vtedy Lucia. Po nevydarených vzťahoch i manželstve sa podľa informácii konečne dočkala vytúženého bábätka. Údajne porodila včera v bratislavskej nemocnici.

 

Malá princezná dostala meno Diana

Oporou počas tehotenstva jej bol nielen partner Dávid, ale aj sestra Kveta Horváthová, ktorá si takisto stráži svoje súkromie. Ťažko povedať, ktorý z jej najbližších bol pri pôrode, no jedno je isté, všetko prebehlo bez komplikácii a Lucia sa už druhý deň teší z malej princeznej. Denník Nový čas ju dokonca stretol priamo v pôrodnici a tvrdí, že moderátorka neskrývala nadšenie a povedala, že „je to zázrak. Pôrod bol v poriadku... Dokonca aj mejkap mi vydržal. Ja aj dcérka sme v poriadku.“ Prvorodené dieťatko dostalo meno Diana a práve pohlavie bolo jediné, čo sa moderátorka nesnažila pred svetom utajiť. Rozhodne na ňu čaká to najkrajšie obdobie v živote.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 16:13