Neuveríte, aká neuveriteľná podobnosť je medzi Jennifer Lopez a jej dvojičkou.instagram/jlo
StoryEditor

Tá podoba je priam neskutočná: Dvojička Jennifer Lopez sa líši len jedným detailom

23.12.2023, 18:00
Celebrity

Hovorí sa, že všetci máme niekde vo svete niekoho, kto vyzerá presne ako my. Dôkazom toho je aj dominikánska vizážistka Poca Eve, ktorú by ste si dokázali pomýliť so speváčkou a herečkou Jennifer Lopez. Tá podoba je taká neskutočná, že by ste si mohli namýšľať, že sú dvojičky. Jediné, čo ich odlišuje, je dekolt.

Kto by nechcel vyzerať ako celebrita? Dominikánska vizážistka Poca Eve má také šťastie, vyzerá totiž ako Jennifer Lopez. Keby ste tieto dve ženy postavili vedľa seba, mali by ste pocit, že sú od jednej mamy. Bohužiaľ, Poca nie je dvojičkou, ale ani sestrou známej speváčky. V skutočnosti sa venuje sociálnym sieťam, kde každodenne pridáva videá so svojimi mejkap premenami. Zároveň vlastní maloobchod s názvom Eve´s Picks, kde predáva svoju kozmetiku a umelé mihalnice. Vizážistka si svoju podobnosť s Jennifer veľmi dobre uvedomuje a priznáva, že ju k speváčke prirovnávajú už od mala.

 

Podobnosť vo všetkých ohľadoch

Podľa fanúšikov dominikánskej vizážistky nemôže za podobnosť len mejkap, oblečenie či správny účes. V tvári má totiž niečo, čo nedokáže žiaden kozmetický výrobok. Sama Poca dokonca priznáva, že ju k Jennifer prirovnávajú už od tínedžerského veku. „Počúvam to už od svojich 16 rokov. Vždy to však budem prijímať ako kompliment. Je to predsa kráľovná,“ napísala Poca na sociálnych sieťach. Okrem identického vzhľadu si môžu podať ruky aj čo sa týka talentu. Z profilu vizážistky je totiž cítiť vášeň k práci, ktorú naozaj miluje. Tak či onak, existuje vec, vďaka ktorej by ste ich mohli rozlíšiť, a tou je dekolt. Poca je v tejto časti tela o čosi viac obdarenejšia. Takže, ak ich niekde náhodou stretnete spolu, viete, kam sa pozerať.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:21