Dominika Cibulková podporuje lokálnu tvorbu a slovenských dizajnérovProfimedia - Standardis
StoryEditor

Na dieťati Dominiky Cibulkovej môžete zarobiť. Takto to bývalá tenistka vymyslela

17.01.2023, 10:52
Celebrity

Blondínka neustále prekvapuje. Milovníčka módy, šperkov a všetkého štýlového opäť posunula level o niečo vyššie. mama syna Jakuba, ktorá aktuálne čaká druhého potomka sa rozhodla, že dá zelenú stávkovaniu. Na pohlavie jej dieťaťa si do pôrodu môžete staviť.

Stávkovanie poznáme v tradičných podobách ako sú športové zápasy, voľby či lotérie. Ale nájdu sa aj rôzne spoločenské nuansi. Jednou z nich je Dominika Cibulková, ktorá so stávkovou spoločnosťou, ktorej je tvárou sa rozhodla umožniť ľuďom staviť na pohlavie dieťaťa, ktoré už o pár mesiacov privedie na svet na viedenskej klinike, kde porodila aj malého Jakubka. 

„Včera ma jeden z mojich partnerov, a to je stávková kancelária, absolútne šokoval. Pretože mi povedali, že idú urobiť stávku na Slovensku, aká ešte nebola. Volá sa to spoločenská stávka a rozhodli sa, že tým, že som ešte nepovedala, čo čakám, že dajú možnosť ľuďom stávkovať, či čakám dievčatko alebo chlapca,“ prezradila Dominika.

„Ak by to nebol môj partner, tak vám poviem, že možno by som sa aj trošku nahnevala, ale tým, že ich poznám a viem, že sú super, tak aj keď som sa ich opýtala, či je to legislatívne možné, povedali, že samozrejme, že je,“ zasmiala sa tehotná Dominika. Sledovateľov ubezpečila, že podvádzať nebude a sama na seba nebude stávkovať.

Na záver prezradila aj to, kedy sa bude konať dlho očakávané odhalenie pohlavie bábätka. „5. 2. budem robiť baby shower pre moje najbližšie kamarátky a tam sa to dozviete. Takže verím, že táto stávka bude trvať len dovtedy,“ uzavrela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:56