Hit roka baví divákov na Jednotke.
StoryEditor

Adela v novej šou glosuje ako bohyňa. Na obrazovke žiari šťastím

12.01.2023, 09:55
Celebrity

Už dnes si diváci môžu pozrieť na Jednotke druhú epizódu zábavnej relácie Hit roka, v ktorej bude trojica glosátorov Adela Vinczeová, Marián Leško a Michal Kubovčík s moderátorom Jánom Žgravčákom spomínať na rok 1994. Naša najúspešnejšia moderátorka je celá rozžiarená. Šou sa natáčala, keď už s Viktorom mali doma adoptované bábätko. Žeby to bolo tým?

Pamätáte si ešte na éru erotických časopisov? V škole mohli byť aj pomôckou

Už dnes večer pokračuje nová relácia Hit roka spomínaním na rok 1994. Moderátor Ján Žgravčák privíta tentokrát v kreslách glosátorov Adelu Vinczeovú, Mariána Leška a Michala Kubovčíka. V roku 1994 sa v novinových stánkoch objavili aj erotické časopisy a ich predaje boli enormné. Na skúsenosti s erotickými časopismi si zaspomínala aj trojica glosátorov. Herec Michal Kubovčík všetkých šokoval príhodou zo školy. Pozrite si vo videu, ako reagovala jeho učiteľka.

Adela ani v tejto šou nesklamala a baví svojim humorom

Michal Kubovčík spomenie vtipnú príhodu s jazykovou bariérou medzi Čehmi a Slovákmi. V ukážke nájdete, čo sa stalo mame jeho kamaráta v Prahe.

Michal Kubovčík o jazykovej bariére.

Hneď v úvode relácie si trojica glosátorov Adela Vinczeová, Marián Leško a Michal Kubovčík zaspomínajú, čo vlastne robili v roku 1994. Kým Adela eštelen končila základnú školu, Michal Kubovčík už nastúpil ako stredoškolák a Marián Leško priznal, že ním lomcovala kríza stredného veku. Pozrite si v ukážke spomínanie glosátorov na tento rok.

Čo robili v roku 1994?

Hudobným hosťom, ktorý v roku 1994 vydal svoj megaúspešný debutový album, bude kapela Vidiek. Práve pri otázke o nahrávaní prvého albumu prekvapí spevák Janko Kuric moderátora svojou odpoveďou. Ako to bolo si pozrite v ukážke.

Janko Kuric a úspešnom albume Vidieku.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 22:46