Ján Novotný
StoryEditor

Tento muž nahradí Jána Novotného v novej šou Ruža pre nevestu!

09.01.2023, 08:57
Celebrity

Pred rokmi šou Nevesta pre milionára preslávila vtedy neznámeho podnikateľa Jána Novotného, ktorý si v nej vyberal potencionálnu manželku. Jeho "přijmeš moji růži?" sme si mohli vypočuť každý týždeň, keď jednu z dievčat vyraďoval tým, že jej ružu už nedal. Markíza sa rozhodla šou vrátiť na obrazovky a za Honzíka už majú náhradu. Je ním Slovák, ktorý si vybudoval kariéru v Bangkoku.

Celosvetovo známa zoznamovacia šou Bachelor sa na Slovensku vysielala v roku 2006 pod názvom Nevesta pre milionára. Hlavnou hviezdou bol Honzík Novotný. Teraz televízia Markíza vymenila Jána Novotného za mladší model.  Nový „ženích“ sa volá Tomáš Tarr, má 29 rokov, podniká v kreatívnom priemysle, pochádza zo Štúrova, no už niekoľko rokov žije v Bangkoku.

Tomáš sa rozhodol prijať ponuku, lebo verí, že nájde spriaznenú dušu. V Thajsku mu totiž stroskotali vzťahy na základe kultúrnych odlišností. Preto verí, že v obklopení Sloveniek sa mu podarí nájsť tú pravú. „O priazeň potenciálnych neviest v romantickej zoznamovacej šou Ruža pre nevestu sa bude uchádzať atraktívny a charizmatický Tomáš, ktorý spĺňa všetky atribúty moderného muža a džentlmena. Napriek tomu, že nemá núdzu o sympatie žien, tú pravú stále nenašiel. Tomáš žije v zahraničí, kde úspešne podniká. Miluje Slovensko, kam sa rád vracia a svoju spriaznenú dušu si chce nájsť práve tu. Spolu budeme svedkami toho, ako Tomášova osobnosť, jeho šarm a charizma zamotajú hlavu nejednej slečne, ktorá zabojuje o jeho srdce,“ informuje Markíza. Novým moderátorom šou Ruža pre nevestu bude Krištof Králik.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 09:39