Wanda Adamík Hrycová, producentka, Čiara, Film
StoryEditor

Producentka Wanda Hrycová v totálnom šoku: „Dobrí ľudia sa stále nájdu“!

22.12.2022, 12:59
Celebrity

Aj keď má predvianočný čas pre ňu trpkú príchuť včera sa jej prihodila neuveriteľná historka. To čo zažila ju chytilo za srdce. Do poslednej chvíle bola presvedčená, že sa môže s peniazmi rozlúčiť.

Včera to bolo 14 rokov čo producentka Wanda Adamík Hrycová prišla o svojho brata Huga, ktorý zomrel pri dopravnej nehode. Tento deň sa snaží vždy si nájsť rôzne aktivity aby sa vyhla smútku a škaredým myšlienkam: „Tri dni pred Vianocami je pre mňa najhorší deň v roku. Takže zdobíme stromček, bola som nakupovať posledné darčeky, keď som zistila, že nemám peňaženku. Začala som pátrať a poprosila som personál, aby mi pozreli kamerové záznamy. Tam zistili, že s peňaženkou som prišla aj odišla," opísala Wanda svoj nepríjemný deň.

Začala teda behať po obchodoch a vypytovať sa predavačiek či niečo nevedia o jej peňaženke. „V duchu som sa rozlúčila s peňaženkou. Mala som tam všetky doklady, pas a čírou náhodou som tam mala veľký obnos peňazí. Náhodou lebo ináč platím bezhotovostne. Musíte vedieť ako som sa asi cítila," opísala. Keď už bola pripravená volať políciu zašla ešte v nákupnom centre k informačnému pultu. Tam ju peňaženka čakala. Nie len to: „Si predstavte, že nejaký dobrý človek našiel na parkovisku moju peňaženku a vrátil ju so všetkým aj s plnou hotovosťou. Od dojatia som sa rozplakala. Nečkala som to. Strašne ma potešilo, že ešte stále medzi nami existujú dobrí ľudia a nezoberú si to čo našli a vrátia to," zhodnotila dojatá umelkyňa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 10:43