Táňa Pauhofová s partnerom Jonatánom na premiére filmu. Wanda Hrycová sa na dráme producentsky spolupodieľala.profimedia
StoryEditor

Wanda Hrycová ostala zaskočená zo slov len šestnásťročnej fanúšičky. Toto jej odkázala!

19.08.2024, 18:00
Celebrity

Pred pár dňami bol do kín uvedený film Vlny, ktorý žne jeden úspech za druhým. Okamžite si získal priazeň divákov a to naprieč všetkými vekovými kategóriami. A pochvalami nešetria ani na režiséra filmu, Jířiho Mádla (37) a producentku Wandu Hrycovú (46), ktorá sa na filme spolupodieľala.

Za úspechom filmu určite stoja aj výkony tých najtalentovanejších českých a slovenských hercov. Hlavnú predstaviteľku hrá Táňa Pauhofová a jej umelecký výkon aj tentokrát diváci ocenili na výbornú. V dráme sa snúbi výkon česko-slovenských profesionálov a to oceňujú aj diváci. Aj keď ide o ťažkú tému film si pozreli aj mladšie generácie. Dokonca iba šestnásťročné dievča v ňom videlo, aké môžu mať následky nesprávne nastavené morálne hodnoty v spoločnosti.  

Krásne slová

Film Vlny v sebe nesie silný odkaz a dôverne približuje šesťdesiate roky. No ani zďaleka nie je určený len generácii vašich rodičov. Práve naopak. Film aj mladým ľuďom ponúka realistický pohľad na túto dobu. A tí to vedia aj patrične oceniť. Svedčí o tom množstvo pozitívnych odoziev aj na sociálnych sieťach: „Bola som predvčerom v Piešťanoch a aj keď mám len 16 rokov zanechal vo mne hlbokú stopu. Po filme som mala slzy v očiach… aj niekoľkokrát počas…premohol ma neskutočný strach z toho že by sa toto mohlo zopakovať a že sa k tomu neskutočnou rýchlosťou blížime…zamrazilo ma, že veľa ľudí vôbec nevidí kam sa ženieme a ešte to aj podporujú, že tento film je vlastne úplne aktuálny. Ďakujem vám za tento film… mal by si ho pozrieť úplne každý Slovák a Čech… bežte na to…“kým ešte môžete.”“ Práve tento komentár si všimla aj samotná Wanda, ktorá je producentkou filmu Vlny a verejne tejto osobe poďakovala. Najviac ocenila jej vek: „Ďakujem Vám za tieto slová. O to viac, že máte 16 rokov,“ odkázala rozcítená Wanda.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 10:19