Herečka Heather Locklera vo výbornej forme.
StoryEditor

Krásnu herečku Heather Locklear z Melrose Place nespoznáte. Je z nej úplne iná žena

19.12.2022, 13:53
Celebrity

Svetovo úspešná herečka Heather Locklear, ktorej ležali pri nohách tisíce mužov je dnes na nepoznanie. Blondínka, ktorej majetok sa odhaduje na päť miliónov dolárov oslávila tento rok 61 rokov no vyzerá, že to s ňou ide poriadne z kopca.

Heather Locklear má na konte desiatky filmov a seriálov, ale do pamäti divákov sa jednoznačne vpísala ako mrcha Amanda z Melrose Place. Herečka má na konte šesť ocenení Zlatý Glóbus.

Súkromný život mala kráska turbulentný

Heather sa vydala za bubeníka Mötley Crüe Tommyho Leeho od 10. mája 1986 do roku 1993. Po ich rozchode sa 17. decembra 1994 v Paríži vydala za gitaristu skupiny Bon Jovi Richieho Samboru. Spolu majú dcéru Avu Elizabeth Samborovú. Locklear vo februári 2006 požiadala o právnu odluku so Samborou.

Nasledujúci mesiac požiadala Sambora o spoločnú starostlivosť o svoje dievčatko a o povolenie predmanželského zväzku. Ich odlúčenie bolo ukončené v apríli 2007. Približne v rovnakom čase začala herečka vzťah s kamenom z Melrose Place, Jackom Wagnerom. V auguste 2011 Locklear a Wagner oznámili, že boli zasnúbení. Pár sa však rýchlo rozišiel.

Vyzerá úplne inak

Fanúšikovia boli nedávno zaskočení, keď sa na internete objavila fotografia Heather Locklear opúšťajúcej miestny obchod. Na rukácha niesla svojho psa a v skutočnosti vôbec nevyzerala ako herečka, ktorá bola hviezdou 80. a 90. rokov. Fanúšikov to prinútilo spochybňovať herečkin zdravotný stav, pretože bez popisku by človek naozaj nevedel, že je to ona. V minulosti sa o herečke objavili informácie týkajúce sa jej neprofesionálneho správania. Bojovala tiež so závisloťou na alkohole. No, zdravo aktuálne bohužiaľ nevyzerá.

Škojúce zábery krásnej gerečky nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 08:19