Dáda Patrasová a Felix Slováček. Takéto objatia sú už zrejme minulosť.Archiv MAFRA
StoryEditor

Patrasová sa so Slováčkom obviňujú, kto viac nasáva. Ju treba zbaviť svojprávnosti on vraj chlastá prvú ligu

15.12.2022, 10:18
Celebrity

Táto svojica neprestáva udivovať český ale i slovenský šoubiznis. Po to čo si Felix Slováček našiel mladú milenku Luciu Gelemovú sa zdalo, že manželský zväzok s Dádou sa skončí. Dvojica však ostala oficiálne spolu aj keď si každý žil po svojom. Po rozchode s milenkou sa Felix k Dáde vrátil, ale prímerie dlho netrvalo.

Je to niekoľko týždňov čo hviezda detských rozprávok Dagmar Patrasová nabúrala svoje luxusné auto. Neskôr vyplávalo na povrch, že bola pod vplyvom alkoholu. Najnovšie prišiel jej manžel Felix Slováček s rozhodnutím, že brunetku treba zbaviť svojprávnosti ináč zle skončí. 

Sú pijani?

„Ak nebude zbavená svojprávnosti, pokiaľ proti svojej vôli nepodstúpi liečbu, tak umrie. Jednoducho umrie. Je mi to strašne ľúto, že to tak musím povedať, ale tak to je. Neviem, čo mám robiť v tomto okamihu. Musím na to zbavenie svojprávnosti asi zohnať nejakého právnika. Ja vážne neviem,“ povedal saxofonista Felix Slováček nášmu webu eXtra.cz. Poznamenal to keď Dáda bez vysvetlenia neprišla na detskú akciu, kde mala vystupovať. Patrasová sa natoľko rozzúrila, že povedala dosť! O jej svojprávnosti Slováček rozhodovať nebude a ohlásila rozvod.

Dvojica už toto slovo skloňovala dlhšie, ale kvôli deleniu spoločného majetku sa k tomuto kroku nikdy nedostalo. Teraz sa zdá, že herečke došla trpezlivosť. A úder vracia späť.

Evidentne sa na dno pohárika pozrú radi obaja. Ona však žiadny problém nemá, tvrdí: „Nie je to pravda. Prečo to hovorí? On, ktorý pije prvú ligu, čo o ňom všetci vedia,“ chrstla cez médiá kráska saxofonistovi do tváre.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:41