Monika Hilmerová a Jaro Bekr sa stále prekvapujú.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Jaro Bekr otvorene o zoznámaní s Monikou Hilmerovou. Neodradil ho ani herpes!

13.12.2022, 13:54
Celebrity

Nedávno vydal tanečník knihu o svojom živote. Okrem rôznych životných období a etáp sa venuje aj zoznámeniu so svojou manželkou, herečkou Monikou Hilmerovou. Ich stretnutie bolo poriadne bizarné a dnes na neho s úsmevom spomínajú. Jaro určite na pár stránkach v knihe Na toto vás nikto nepripraví.

Zaľúbil sa do nej pred trinástimi rokmi a dodnes sa na jeho citoch nič nezmenilo. Platonicky vraj bol do nej zaľúbený skôr ale k osudovému stretnutiu prišlo na odovzdávaní filmových ocenení. Participovalo na to niekoľko našich známych tvári. 

Vyrazil do klubu

Po veľkolepom odovzdávaní filmových cien sa konal raut odkiaľ však niektorí chceli odísť a vybrať sa na diskotéku. Medzi nimi Dano Dangl, ktorý si od Jara pýtal radu do ktorého podniku zájsť. Jaro mu poradil a nakoniec sa rozhodlo ísť tam tiež. Lenže v klube platil určitý dress code a tanečníka nechceli pustiť. Vyhodnotili, že je neprimerane oblečený. Nakoniec mu dobrý kamarát u biletárov vybavil protekciu a pustili ho. V klube bola v ten večer aj Monika.

Nenásilný rozhovor o víruse

Ich príbeh sa začal písať v ten večer. „Monika iba matne tušila, kto som ja, a ja som matne videl všetko okolo seba, lebo sa mi krútila hlava. Veď som sedel s Monikou, presne s tou Monikou, do ktorej som sa zamiloval ako osemnásťročný!“ priznáva Bekr v knihe a pridáva ešte jednu historku, ako si chcel odpiť z jej pohára. Upozornila ho, že má herpes, no ako vtipne podotýka, on by sa vraj po nej napil, aj keby mala lepru. Vtedy mu povedala magickú vetu: „Ak sa napiješ a chytíš herpes, to už bude navždy.“ „To znie osudovo,“ odpovedal a napil sa. Nepríjemný herpes si neposunuli a až doteraz spolu ostali. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:08