Jan Pokorný vyskočil z okna.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Štylista Simony Krainovej, Dary a mnohých známych celebrít spáchal samovraždu

02.12.2022, 11:17
Celebrity

Mladý, talentovaný štylista hviezd Jan Pokorný, ktorý žil pre módu mal len 39 rokov. Rozhodol sa ukončiť svoj život a vyskočil z okna. Vyhasol tak jeden mladý život, talentovaného muža. Skloňuje sa, že mohlo ísť o nešťastnú lásku.

„Včera po 20. hodine sme vychádzali k nálezu mŕtveho tela vo vnútrobloku v ulici U Rajskej záhrady. Muž narodený v roku 1983 utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Prípad je preverovaný ako samovražda, bola nariadená zdravotná pitva,“ uviedol pre Blesk policajný hovorca Jan Rybanský. Túto informáciu následne potvrdila aj hovorkyňa záchranárov Jana Poštová. „Po 20. hodine sme na žiadosť polície vyrážali do ulice U Rajskej záhrady, kde sa nachádzal 39-ročný muž po páde z výšky. Bohužiaľ utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Na miesto vyrážala lekárska aj záchranárska posádka, ktorej potom vystriedal koroner,“ uvádza sa.

Štylista Ján Pokorný patril k najznámejším a najuznávanejším českým štylistom. Obliekal napríklad Simonu Krainovú, Jitku Schneiderovú, Olgu Menzelovú, Renatu Langmannovú alebo Petru Svobodu.

Stratil lásku?

Jeho rodina a priatelia sú v šoku. Nikto nemôže uveriť tomu, že by si vzal život. O to viac, keďže ešte deň pred týmto činom sa bavil na párty plnej celebrít. Podľa jeho priateľov bol navyše v posledných dňoch šťastný po boku nového priateľa. Lenže vo štvrtok okolo 14. hodiny dal na sociálnu sieť odkaz na smutnú pieseň od Céline Dion For The Lover That I Lost. V preklade do slovenčiny Pre milenca, ktorého som stratil. „Tak som položil tucet ruí pre milenca, ktorého som stratil,“ znie v texte pesničky od Céline Dion.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:27