Bibiana Ondrejková zveľadila svoj domov.Archiv MAFRA
StoryEditor

Bibiana Ondrejková ukázala novú kuchyňu. Prerábka po 18-tich rokoch jej dala zabrať!

28.11.2022, 11:17
Celebrity

Známa herečka a moderátorka Bibiana Ondrejková varí najradšej rýchle jedlá. Teraz môže kuchtiť v zbrusu novom kulinárskom kráľovstve. Pre Svet Evity opísala ako to prebiehalo, prečo sa rozhodla pre zmenu a ako prvá na Slovensku má špeciálnu rúru.

Je v kuchyni niečo, čo ste ocenili až dodatočne?

Som veľmi zvedavá na spotrebiče. Mám úplne novú vychytávkovú rúru, som vraj prvá na Slovensku, ktorá ju má. Zatiaľ jej vykám, musíme sa zoznámiť. Veľmi sa teším, že máme vinotéku, ktorá pôsobí aj ako pekný dizajnový doplnok. Večer je veľmi príjemne osvetlená. Na predchádzajúcej kuchyni som neznášala rohové skrinky, kde sme mali taniere, a keď som chcela niečo zozadu, musela som najskôr veľa vecí povyberať. Teraz ich máme v šuplíku.

Aké jedlá najradšej pripravujete?

Som kuchárka rýchlych jedál. Muž v tejto domácnosti je na klasické jedlá a staršia dcéra zase varí všelijaké zdravé moderné jedlá. Naposledy to bola vynikajúca paradajková polievka z pečených paradajok, ktorá by prekonala aj päťhviezdičkový hotel.

Je ešte niečo, čo robíte rada v kuchyni okrem varenia?

Rada pripravujem kávu, rada nalievam víno, baví ma servírovanie. Taktiež v tejto miestnosti veľmi rada ochutnávam, debatujem, snívam a plánujem.

Kde máte v dome svoje útočisko?

Na sedačke v obývačke. Ideme ju vymeniť, ale nechce sa mi s ňou rozlúčiť. Mám tu krásny výhľad na veľký obraz od akademickej maliarky Veroniky Gabčovej Lučeničovej, ktorý obývačke dominuje. Hoci som ho dostala už pred 10 rokmi, stále v ňom vidím nové príbehy. A mojou novou radosťou v obývačke je aj nová tapeta. Je to detail na jednej strane miestnosti, ale nech sa na to pozerám z akéhokoľvek uhla, poskakuje mi pritom srdce od radosti. Našla som ju v štúdiu mk-design, kam si pôjdem vybrať ešte aj závesy, záclony, vankúše a iné doplnky. Veľmi rada mám aj terasu a mojím obľúbeným miestom je aj priestor v kuchyni na zemi, kde sedím opretá o stenu s vyloženými nohami.

Foto novej kuchane nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 19:27