Tlačová konferencia spoločností Film Europe Media Company a Furia Film spojená s novinárskou projekciou filmu režiséra Zdeňka Jiráského V tichu. Na snímke herečka Judit Bárdosová. Bratislava, 16. septembra 2014. FOTO TASR - Michal SvítokTASR
StoryEditor

Herečka Judit Bárdos sa vydala. Zmenila priezvisko a odišla žiť za manželom

23.11.2022, 09:17
Celebrity

Zo slovenskej herečky s maďarskými koreňmi je už vydatá pani. Judit Bárdos po svadbe zmenila svoje známe priezvisko, ktoré malo v umeleckej brandži cveng. Zmenila nielen priezvisko, ale aj adresu trvalého pobytu. Opustila Slovensko.

Herečka je šťastná a túto životnú zmenu si nevie vynachváliť: „Moje nové meno je Judit Pecháček,“ prezradila čerstvá novomanželka pre markiza.sk. Herečka povedala áno Miloslavovi Pecháčkovi, za ktorým sa z Bratislavy presťahovala do Prahy. Ako dodala, v Česku sa konala aj svadba.

Miloslav Pecháček má vyštudovanú kameru, no má za sebou aj herecký debut, keď v minisérii Zrádci od režiséra Viktora Tauša stvárnil postavu Reného, jedného z dvoch drogových dílerov.

Judit je známa medzierkou medzi zubami a často si zo svojej vizáže robila srandu: „Ja som si nikdy nepripadala pekná. Vždy som nadšená, čo so mnou dokáže urobiť dobrý styling. Z dievčaťa, ktoré je vlastne úplne obyčajné, je zrazu kočka. Až mám pocit, že niekedy sú ľudia až sklamaní, že taká krásna v skutočnosti nie som." Iba nedávno bol v kinách jej posledný film Piargy. Mladá, krásna a chudobná Juliša, ktorú stvárnila Judit Bárdos tu zaplatí krutú daň za túžbu po lepšom živote.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 20:58