Monika túži po dieťati.
StoryEditor

Monika začala chudnúť, lebo obezita jej nedovoľovala mať dieťa, po ktorom túži!

22.11.2022, 14:53
Celebrity

Monika je úspešná v práci, pôsobí v banke ako poradkyňa, kde má spokojnú klientelu, pretože je jedna z najlepších. Má milujúceho manžela a tak aj napriek tučnému telu pôsobí sebavedomo a šťastne. Ale len na prvý pohľad. Nemôže mať totiž deti. Momentálne. Prekážkou je jej obezita a pridružené problémy.

Monika váži 132 kíl, jej manžel iba 60 kíl. Obézna bola už od malička. Jej mama sa s tým snažila všemožne bojovať, Moniku prihlásila na vzpieranie, chodila s ňou do fitness centra. Keď mala Monika 18 rokov, zomrel jej brat. Mamu to zlomilo. Od toho momentu Monika už len priberala. Na svojej svadbe vážila viac ako 140 kíl. Manžela na rukách preniesla cez prah ona. Obezitu neriešila, až kým nezistila, že kvôli nej nemôže otehotnieť! 

Miluje ju taká aká je

Manžel ju miluje pre to, aká je. Spoznal ju pred trinástimi rokmi a odvtedy sú spolu. Priznal, že mu však jej váha úplne nevyhovuje. A to najmä pre to, že by chcel s Monikou tráviť viac aktívnejšieho voľného času: ,,Začali sme spolu chodiť pred trinástimi rokmi, poznali sme sa dlhšie a potom sme sa na jednej oslave dali viac dokopy no a odvtedy to ťaháme spolu. Ja svoju ženu milujem a nemilujem ju preto, že je obézna alebo preto, že keby bola chudá, milujem ju pre to, aká je... Ale tak úplne mi to nevyhovuje, chcel by som, aby sme chodili možno na nejaké prechádzky a tak. Na turistiku skôr...,“ opísal mínusy vzťahu.

Obaja však priznávajú, že sú veľmi leniví: ,,Náš veľký problém je to, že sme strašní lenivci. Obrovskí lenivci. Obidvaja bohužiaľ,“ prezradila Monika.

Jedlo je jej závislosť

Monika má tendenciu doma prepĺňať chladničku. Obáva sa toho, že by nemala čo jesť. Ako priznala, jej najväčšou láskou sú sladkosti. ,,Pohádame sa vždycky lebo ona nakúpi, a potom choď a poukladaj čož už nie vždycky je kam,“ prezradil Monikin manžel Prosper. Blondínka mu neodporuje:,,Som prechovávač jedla, potrebujem mať pocit, že mám čo jesť, nech sa deje čokoľvek, tak to jedlo tu je..., “ priznala. ,,Čo sa týka sladkostí, chutí mi to, nedokážem sa ovládnuť. Pokiaľ moja túžba by bola o tom, že mám chuť na sladké, tak ma nezadrží nič. To by ste ma museli odstaviť od debetných kreditných kariet, hotovosti, potom by som si možno nekúpila.

Túži byť mamou

Obezita jej spôsobuje najmä zdravotné komplikácie. Veľmi by si priala mať dieťa, čo sa jej už niekoľko rokov nedarí. Dokonca s manželom rozprávala aj o rozvode:,,Obezita v mojom živote spôsobuje hlavne zdravotné komplikácie. Veľmi by som si priala mať rodinu a dieťa a v tomto tele to jednoducho nejde, bohužiaľ.“ Pretože má vážnu nadváhu jej cyklus nepracuje ako má: ,,Nepodarilo sa jednoducho otehotnieť prirodzeným spôsobom, lebo skrz obezitu mam anovulačné cykly, to znamená, že keď nie je ovulácia, nie je dozreté vajíčko, tak sa nedokáže oplodniť.“ Doktor jej povedal, že má na výber: ,,V marci sme mali vážnu debatu s lekárom. Povedal mi to tak na rovinu, buď dieťa alebo infarkt. Vtedy sme si s manželom doma sadli, ja som plakala a bola som asi zlá.. veľa som rozprávala na tému rozvod, že keď nemôže mat so mnou dieťa, aby so mnou nezostával. Bolo to také ťažké, keď som si to stopercentne uvedomila, v čom sa nachádzam, v akom kruhu a nevedela som z neho výjsť. Pretože tých diét som vyskúšala nespočetne veľa a nič mi nevyšlo.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:39