Modelka Pavlína Pořízková dodržuje prerušovaný pôst.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Supermodelka Pavlína Pořízková: „Randenie, keď máte 57 je na prd!“

21.11.2022, 13:36
Celebrity

Je krásna, je úspešná, ale tú pravú lásku nevie nájsť. Aj keď má telo dvadsiatky a krásnu tvár hovorí Pavlína Pořízková, že randenie už nie je to čo bývalo. V určitom veku začína byť randenie na obtiaž, lebo v jej okolí už bol každý s každým.

V talkšou Red Table Talk Pavlína Pořízková priznala, že má obdobie "sucha": „Teraz mám 57 a chodím na zoznamky," prezradila a moderátorka musela reagovať. „Aké to je?," spýtala sa jej. Modelka odpovedal: „Je to malý bazén, špinavá malá kaluž." opísala to poeticky. S ironickým úsmevom dodala: „Dievčatá, dámy – je to na hovno.“

Každý s každým

Jedným z hlavných dôvodov, prečo je teraz randenie pre Pořízkovú, tak na hovno, je, že hovorí, že nie je veľa ľudí v jej okolí, ktorí by ešte nemali sex so všetkými jej priateľmi. „Ukázalo sa, že v zoznamovacích aplikáciách muži v mojom veku, ktorí sú ochotní spať so ženami v našom veku, už spali so všetkými mojimi priateľkami. Je tu takých päť chlapov, ktorých stále okolo seba míňame a hovoria si: Tak už si s ním spala? Áno, netrápte sa. Dobre, super, ďakujem,“ povedala Pořízková, čo vyvolalo smiech troch moderátorov šou.

Bolo to oveľa lepšie

Modelkin romantický život nebol vždy taký nevýrazný. Počas rozhovoru otvorene hovorila aj o svojom vzťahu so zosnulým bývalým manželom, lídrom kapely The Cars, Ricom Ocasekom. Náhle zomrel v roku 2019. „Podstúpil operáciu, pretože mu diagnostikovali rakovinu pľúc,“ vysvetlila. Všetko išla podľa plánu a zotavoval sa. Keď jedného rána spal dlhšie ako obvykle a išla ho zobudiť zistila, že je mŕtvy. „Priniesla som mu šálku kávy a vyzeral, akoby spal," spomenula si. „Položil som kávu vedľa neho a vtedy som uvidel jeho tvár. Videl som jeho oči. A už nevyzerali ako oči.“ Hudobník zomrel prirodzenou smrťou vo veku 75 rokov v ich dome v New Yorku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:10