Supermodelka Pavlína Pořízková.
StoryEditor

Modelka Pavlína Pořízková na prahu šesťdesiatky popiera zákony prírody. Telo dvadsiatničky si udržiava týmito trikmi

21.09.2022, 11:00
Celebrity

Česká top modelka neprestáva udivovať. Pred pár mesiacmi oslávila 57 rokov no málokto by pri pohľade na jej telo hádal tento vek. Postavička ako lusk však nie je zadramo.

V 90. rokoch bola Pavlína Pořízková zaradená medzi desať najkrásnejších žien sveta a patrila k najslávnejším supermodelkám. Modelingom sa síce živí už len príležitostne, ale na Instagrame je aktívna a rada svojim fanúšikom dokazuje, že vek je naozaj iba číslo „Doba, keď som sa vo svojom tele cítila najmenej príťažlivá, bolo obdobie, keď som bola matkou svojich malých detí. Pretože moje telo nebolo moje - patrilo mojim deťom. Teraz, keď som ho získala späť, by som ho mala skrývať? Nie, to si nemyslím," uviedla Pavlína na Instagramu.

Striktné pravidlá

Už v minulosti vysvetlila, že diéta zapadá do jej životného štýlu. Nezávadza fanúšikov, že jej dokonalé krivky v tomto veku padli z neba. Riadi sa prerušovaným pôstom. Najprv pociťovala strašný hlad, lenže si zvykla a jej telo sa začalo samé režimu prispôsobovať. Stravuje sa vegánsky a nedá dopustiť na smoothie. Poznamenala však, že počúva svoje telo a nie je z tých, ktorí ignorujú túžbu po nejakom malom prehrešku: „Ak potrebujem vyprážané kura, potom potrebujem vyprážané kura. Je to tak, ako to je.“ Stúpenci obľúbeného stravovacieho plánu sa postia 16 hodín denne a počas zvyšných ôsmich hodín jedia, čo chcú, zvyčajne medzi 10:00 a 18:00. Paulína na prerušovaný pôst prisahá.

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:35