Tatiana na slávnostnej premiére muzikálu Legenda menom Holmes.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Tatiana Kuchařová priznala, ktorý muž v nej zanechal najväčšiu bolesť. Brzobohatý to nebol!

15.11.2022, 15:07
Celebrity

Bývalá misska sa priznala, že pre ranu z minulosti musela dokonca využiť služby terapeuta. Nikdy totiž nemala dobrý vzťah s vlastným otcom. Je to síce iná láska, ako láska k manželovi, ale bolesť si z detstva nesie doteraz.

Miss World z roku 2006 ešte nedávno priznala, že stále chodí k psychoterapeutovi. Kto by si myslel, že má stále zlomené srdce z ťažkého rozvodu s Ondřejom Brzobohatým, ktorý ju podvádzal mýlil by sa. 

Málokto tuší, že Taiana je vlastne rodená Slovenka, pôvodne mala v rodnom liste uvedené meno Tatiana Sklenárová, po svojom biologickom otcovi. „Biologický otec ku mne mal prístup len občas a veľmi obmedzene, ale chápem, prečo to tak muselo byť, nečudujem sa tomu z dnešného pohľadu,“ priznala v programe Rozprávaj. Po rozvode rodičov ju matka nechala premenovať na Taťána, pričom rovno prijala aj priezvisko po otčimovi, Kuchařová.

Pomoc odborníka

Rany z detstva ale očividne nie sú ešte zahojené. Naopak sú predmetom pravidelných sedení s terapeuom. „Priznať si vlastnú slabosť je prednosť a je dobré mať po ruke terapeuta, ktorý s vami preberá vaše trápenie alebo veci, ktoré sa vracajú. Vždy ma to posunie ďalej,“ popísala dôvody. Či blondínka už má vo svojom živote novú lásku záhadne tají a zatiaľ tvrdí, že si to chce nechať pre seba.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:17