Lucia Barmošová je roky tvárou televízie Joj.Archiv MAFRA
StoryEditor

Lucia Barmošová netušila, že je tehotná. Myslela si, že s pribúdajúcimi rokmi iba priberá!

09.11.2022, 15:09
Celebrity

„Neviem si predstaviť, že by som na staré kolená bola bez detí, že by som nemala okolo seba rodinu,“ povedala pred desaťročím moderátorka Lucia Barmošová. No zdalo sa, že presne k tomu smeruje. O to viac dievčatko, ktoré dnes nosí pod srdcom považuje za zázrak.

Veľká školská láska s futbalistom Pavlom Barmošom, ktorému povedala Lucia Barmošová áno hneď po vysokej, sa skončila tak, ako nikto nečakal. A najmenej ona. Rozvodom. Odvtedy si prešla niekoľkými vzťahmi, ale ani jeden nebol nakoniec ten pravý. Až teraz. Pár tvorí s osem rokov mladším policajtom Dávidom, s ktorým sa už tešia na dieťatko. Dcérka sa narodí začiatkom budúceho roka a Lucia prezradila pre Rytmus života, ako sa jej telo teraz mení. „Myslím si, že to obdobie, keď som mohla jesť naozaj všetko a nepriberala som, sa skončilo. Nemám váhu, ale cítim to na oblečení. Niektoré veci už neoblečiem…“ pripustila pred časom. Neklamala. Netušila, že by mohla byť tehotná. 

Problémy s neplodnosťou

Zovšadiaľ počúvala, aké problémy s počatím majú oveľa mladšie páry, neraz uvádzala reportáže o klesajúcej plodnosti mužov.  Ani vo sne jej nenapadlo, že im by sa to mohlo podariť len tak. Akoby sa jej len potvrdilo to, čo cítila, keď porodila jej sestra – dieťa je zázrak. „Nechali sme tomu voľný priebeh a sme vďační, že sa nám pošťastilo,“ podelila sa o radosť až nedávno, keď sa jej očakávanie prehuplo do tretej tretiny. Ako zápasí s rannými nevoľnosťami a ako jej pomáha jej televízny partner Ján Mečiar sa dočítate v aktuálnom vydaní týždenníka Rytmus života.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 21:11