Rebel Wilson sa stala mamou.
StoryEditor

Herečka Rebel Wilson priznala vzťah so ženou a dieťa im vynosila náhradná matka!

08.11.2022, 15:07
Celebrity

Herečka Rebel Wilson je roky známa z rôznych komédii ako korpulentná žena. lenže v poslednom období fanúšikov šokovala. Schudla 50 kíl a bola na nespoznanie. Teraz prišli ďalšie prekvapivé informácie z jej života. Priznala, že je zamilovaná do ženy, a teraz sa dokonca v tajnosti stala prvýkrát mamou. Herečke sa tak splnil obrovský sen o tom mať vlastnú rodinu.

Americká herečka Rebel Wilson prekvapila svojich fanúšikov nádhernou správou. Na sociálnej sieti Instagram sa pochválila svojím prvorodeným dieťaťom. Herečka sa v tajnosti stala prvýkrát mamou. Dievčatku dala meno Royce Lillian a vynosila jej ju náhradná matka.

"Som hrdá na to, že môžem oznámiť narodenie môjho prvého dieťaťa Royce Lillian, ktoré sa narodilo minulý týždeň prostredníctvom náhradnej matky. Ani neviem opísať lásku, ktorú k nej cítim, je to krásny zázrak! Som navždy vďačná každému, kto sa na tom podieľal (viete, kto ste), vznikalo to roky... no predovšetkým by som sa chcela poďakovať mojej nádhernej náhradníčke, ktorá ju nosila a porodila s takou gráciou a starostlivosťou. Ďakujem, že ste mi pomohli založiť si vlastnú rodinu, je to úžasný dar. NAJLEPŠÍ darček! Som pripravená dať malej Royce všetku lásku, akú si dokážete predstaviť. Učím sa rýchlo... veľký rešpekt všetkým mamám! Som hrdá na to, že som vo vašom klube," napísala šťastná herečka na sociálnej sietia pripojila aj prvú fotografiu svojej rozkošnej dcérky.

Čakala na princa, no nechodil

Podľa všetkého bude herečka svoju dcérku vychovávať spoločne so svojou partnerkou Ramonou, s ktorou oficiálne tvoria pár zhruba sedem mesiacov. Ku svojej sexuálnej orientácii sa herečka priznala v júni. "Myslela som si, že hľadám princa, ale to, čo som potrebovala, bola princezná!" priznala v tom čase na Instagrame a zverejnila fotku so svojou partnerkou, módnou návrhárkou Ramonou Agrumou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:44