Dara Rolins bude svoj čas prispôsobovať Pavlovi. Dvojica chce spolu tráviť viac času.
StoryEditor

Dara Rolins vydala svoj posledný diár. S týmto biznisom nadobro končí!

28.10.2022, 11:05
Celebrity

Speváčka Dara Rolins je aktívne v mnohých biznisových aktivitách. V jej portfóliu nie sú len koncerty a vystúpenia na svadbách či súkromných akciách, ale venuje sa aj marketingu. Spolupracuje s niekoľkými značkami a sedem rokov vydávala svoj diár - Rok podľa Dary. Blondínka však vyhlásila, že s touto aktivitou končí. Nepredáva sa diár podľa jej predstáv?

Popová diva Dara Rolins sa pred siedmimi rokmi rozhodla pre unikátny projekt. Začala vydávať svoj vlastný diár, v ktorom fanúšičky našli mnoho motivačných textov, rady, ako zharmonizovať svoj život, ale aj zdravé recepty a návody na doplnenie energie. Ako sama hovorí s týmto nápadom na náš trh prišla ako prvá a ostatné celebrity ju nasledovali. V roku 2018 uviedla do predaja svoj motivačný diár aj bývalá tenistka Dominika Cibulková. Bol len jeden.

Aj hriešne tipy

Aktuálne Darin diár stojí takmer 14 eur a tvrdí, že na predaj sa nemôže za tie roky sťažovať. „Tak ako každý rok, aj teraz sa neskutočne vydaril! Je rok čo rok lepší. Farby, prehľadnosť, jemnosť, tipy, proste top jednotka," znie jeden z mnohých oslavných komentárov Darinej fanúšičky. Paradoxne sa, ale rozhodla speváčka s diármi seknúť. Aktuálny, siedmy v poradí je posledný: „Sedmička je magické číslo. Tento diár okrem iného obsahuje sedem hriešnych receptov. Obvykle sú tam veci, ktoré sú zdravé, diétne a teraz som sa odviazala. Je úplne iný ako predošlých šest. A diár je posledný. Rozhodla som sa, že v najlepšom je treba prestať. Nie je to z dôvodu toho, že by sa nepredával, to vážne nie. Ale niektoré veci majú skončiť v tom najlepším a mám pocit, že teraz ten čas nadišiel," povedala Dara. Do moderného interaktívneho diára sa neplánuje pustiť: „Pokojne to prenechám druhým. Ktorý majú na to chuť, čas. Ja som dala návod, ako sa to robí pred siedmimi rokmi, keď sa robili len klasické diáre. A mám pocit, že potom to začali skúšať všetci, čo je v poriadku. Je tam mnoho mojich emócii a preto sa páči. Ale ako som povedala, nemám v pláne v tom pokračovať," povedala pre extra.cz. 

Staromódna

Dara má okrem svojho elektronického diára, ktorý má prepojený so svojím tímom i klasický papierový. Verná je stále klasike. Keď si otvorí staré diáre, tak ju tešia spomienky, ktoré v ňom mala zapísané. Vďaka diáru si dokáže zmanažovať čas s rodinou, prácou a láskou Pavlom Nedvědom, ktorý pôsobí v Taliansku: „Ak si chcem užíť vzťah čo mám, tak budem s tým musieť niečo robiť. Pavel je ďaleko viac zafixovaný na Turín a k tej kancelárii. Ja musím urobiť ten krok aby sme mali spolu čas. Ja sa veľmi rada a dobrovoľne prispôsobujem," dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:25