Deti Mirove pesničky milujú.Archiv MAFRA
StoryEditor

Spevák Miro Jaroš vyzýva ľudí. Nebuďte zákerní, mama prekonala rakovinu!

04.11.2022, 09:41
Celebrity

So svojou mamou Miro Jaroš rád zverejňuje spoločné fotografie. Autor mnohých, úspešných detských pesničiek teraz ostal šokovaní. K ich spoločnej fotke začali ľudia písať hanlivé komentáre. Terčom kritiky sa stal výzor jeho maminky, na ktorej ťažká choroba zanechala stopy.

„Musím reagovať," začal zostra deťmi obľúbený hudobník. Dotklo sa ho totiž, že k fotografii, kde má s mamou evidentne skvelú náladu a usmievajú sa, začali ľudia na sociálnej sieti komentovať nedokonalý chrup jeho maminy. Miro sa rozhodol uviesť veci na pravú mieru a vyzvať ľudí aby sa zamysleli skôr ako napíšu nevhodný až urážajúci komentár na niekoho adresu: „Niekto ma označil v komentároch pod článkom, ktorý vyšiel o mne a mojej mame vraj: „Miro, preboha, daj matke spraviť zuby, nech sa tu takto nevyškiera! ALEBO “Pani by sa mala nad sebou zamyslieť a nie vystavovať svoj chrup na verejnosti“ písalo sa v ďalšom príspevku. Priznávam, že moja prvá reakcia po prečítaní bola, že do mňa vošiel hnev. Nádych výdych... Potom si hovorím: V čom budem lepším človekom, ak to vrátim ďalším útočným komentárom? Nenávisť plodí nenávisť. Tu som sa zastavil," vyjadril Miro úprimne svoje emócie. 

Dovolenka po liečbe

„Počas svojej kariéry som si zvykol na kritiku. Koniec koncov milujem prácu, ktorá so sebou prináša, bohužiaľ aj takúto stránku. No dodnes som si nezvykol na to, keď niekto ponižuje mojich blízkych. Moja mama mala rakovinu a po ťažkej liečbe ožarovaním sa jej zničili zuby. Daň za to že sa vyliečila. Nikdy o tom nehovorila, ale domnievam sa, že to pre ňu nebolo ľahké. Napriek tomu počas celej liečby bola optimistka a keď sa vyliečila, zobral som ju na dovolenku, aby si po náročnej liečbe oddýchla. Tešili sme sa, že je zdravá a natočili sme spolu videoklip," rozhodol sa všetkým zlým ľuďom vysvetliť podstatu s tým, že odhalil maminkin zdravotný stav.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:52