Spevák Dalibor Janda.Archiv MAFRA
StoryEditor

Spevák Dalibor Janda sa poriadne odviazal. V štúdiu sa chcel vyzliekať!

27.10.2022, 11:49
Celebrity

Keď sa natáčal úspešná vedomostná šou Záhady tela prišiel ako hosť český spevák Dalibor Janda ako vždy dobre naladený. Divákov pobavil niekoľkými príbehmi zo života. A nevynechal ani detail na svojom tele, o ktorom doteraz nikto nevedel.

Už v sobotu si na Jednotke môžete pozrieť čo všetko český spevák popri hádaní odpovedí v šou Záhady tela stváral. Zábavný kvíz o zdraví, ktorý obsahuje množstvo informácií, faktov aj prekvapivých mýtov o ľudskom tele s moderátorom Mariánom Miezgom a jeho hosťami baví divákov Jednotky už roky. Tentokrát sa k pultíku postavia český hudobník Dalibor Janda s dcérou a jogín Fredy Asyisi s dcérou Vierkou. V sobotných Záhadách tela si úlohy súťažiacich vyskúšajú aj Fredy a Vierka Ayisiovci. Fredy sa dlhé roky venuje zdravému životnému štýlu, rovnováhe a cvičeniu, čo robí jeho telo maximálne flexibilným. Dokáže to aj priamo v štúdiu, keď predviedie krkolomné kreácie. „Ja už by som bol roztrhaný,“ zahlási pri pohľade naň moderátor Marián Miezga.

Znamienko v tvare bývalého Československa

Záhady tela odtajnia občas naozajstné kuriozity. S jednou takou do šou prišiel aj hviezdny Dalibor Janda. „Na svojej zadnej časti tela mám znamienko v mape Československa, ešte bývalého.“ Jeho dcéra Jiřina Anna priznala, že má rovnaké znamienko ako otec. Predvedie aj kúsok, ktorý ho naučil jeho dedo.

Tieto typy žien nemáma rád

Súťažiacich v Záhadách tela tentokrát potrápi aj zaujímavá hypotéza o tom, či ide ženám, ktoré sa nemôžu pri manželovi vyrozprávať o život. V tejto súvislosti začne s vysvetľovaním spevák Janda. „Ja nemám rád také ženské, ktoré stále niečo melú a melú a melú...a nepustia chlapa. Ale myslím si, že také nie sú všetky,“ prezradí. Ďalšie jeho hlášky uvidíte v sobotu vo vedomostnom kvíze Záhady tela na Jednotke.

 

Záhady tela Janda

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:46