Miroslav Donutil zažíva rodinnú tragédiu.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Obrovská tragédia v rodine českého herca Miroslava Donutila. Dieťatku prestalo biť srdce

24.10.2022, 11:19
Celebrity

Herečka Sára Affašová a Martin Donutil prežívajú najhoršie chvíle, aké si rodičia môžu predstaviť. Mladá dvojica sa tešila na prvorodeného synčeka. Prišlo, ale ku komplikácii a bábätku prestalo biť srdiečko krátko pred termínom pôrodu. Legendárny umelec Miroslav Donutil mať byť prvýkrát dedkom.

„Toto malo byť to najšťastnejšie obdobie našich životov. Namiesto toho prišiel tvrdý pád do hlbokej priepasti, tak hlbokej, že aj keď mám pocit, že už viac na dne nemôžem byť, o chvíľu spadnem ešte hlbšie,“ oznámila mladá herečka na sociálnej sieti s hlbokým smútkom v duši. S partnerom, ktorý je synom Miroslava Donutila, sa im narodil chlapček, no žiaľ bez známok života. „Zo 17. na 18. v noci som prestala cítiť pohyby bábätka, prestalo mu biť srdiečko. Deň pred oficiálnym termínom pôrodu, 18.10 večer, som po vyvolaní nakoniec prirodzenou cestou porodila nášho prenádherného syna Matyáša Donutila, 3130 g, 50 cm. Bez dušičky,“ opísala tragédiu na sociálnej sieti.

Podľa slov Sáry bol Matyáš do poslednej chvíle úplne zdravý a nikto nevie, čo sa mohlo stať. Dodala, aké musí byť krásne po všetkých bolestiach dostať odmenu v podobe tej veľkej lásky medzi matkou a dieťaťom: „Zažila som len bolesť – hlavne tu duševnú. Pociťujem tak silnú, pálčivú bolesť každá sekundu svojej existencie, každé nadýchnutie, že by som to nepriala zažiť ani tomu najhoršiemu človeku na svete.“ 

„Mám pocit, že niečo vo mne zomrelo a s tým naším bábätkom odišiel aj kus mňa,“ priznala herečka. „Najhoršie je sa prebudiť a zistiť, že to nebol len zlý sen, že v tom svete jednoducho musíte ďalej fungovať.“ Bohužiaľ sa spolu s partnerom teraz musí so všetkým vysporiadať," napísala mladá herečka. „Nebyť Martina, mojej životnej lásky, najväčšej opory a najsilnejšieho chlapa pod slnkom, neviem, či by som to kedy dokázala zvládnuť. Od začiatku stál po mojom boku, držal ma v náručí, držal ma za ruku, miloval ma, miloval nás, dodával mi silu a odvahu to všetko zvládnuť.“ Na dieťa sa tešili nielen oni, ale aj Martinov otec Miroslav Donutil, pre ktorého by sa jednalo o prvé vnúča.

 

 

Herečka dodala, že jej najväčšou oporou je v tomto období partner Martin, ktorý sa tak, ako jeho otec Miroslav, na chlapca veľmi tešili. Pre legendárneho českého herca to malo byť prvé vnúčatko.

image

Dvojica sa na bábätko neskutočne tešila.

image

Sára ani v najhoršom sne netušila čo sa prihodí. S fanúšikmi zdieľala radostné obdobie.

image

Miroslav Donutil s manželkou vo Varoch.

Archiv MAFRA
image

Dieťatko sa narodilo bez života.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 17:55