Jana Hubinská podľahla motorkám, jazdí na Harleyi.
StoryEditor

Adrenalínový koníček herečky Jany Hubinskej. Skončila s fajčením a v garáži má dvojkolesovú mašinu!

18.10.2022, 15:14
Celebrity

I keď herečka a speváčka Jana Hubinská pôsobí ako krehké žieňa, drieme v nej neskutočná energia. Už roky má záľúbu v adrenalínových športoch. Má vodný skúter, motorku Harley Davidson a vo voľnom čase lozí po stenách a horách. Má rada samotu, ale keď ide o jej dvojkolesového tátoša stretnete ju pokojne aj na prevažne pánskom motorkárskom zraze.

Umelkyňa si toho v živote zažila mnoho. Zažila vrchol svojej slávy, keď prešla po Prahe a všetci ju spoznávali, prihovárali sa. Priznala, že sa cítila vtedy všakovako, lebo nemala pocit súkromia. Prišlo obdobie kedy zápasila s rakovinou, potom aj jej mama a počas pandémie prišla o prácu. Lenže herečka, ktorá ma v sebe silu aj za piatich mužov sa so všetkým popasovala a otvorene hovorí sa čuduje, že neskončila na psychiatrii. Kedysi tuhá fajčiarka skoncovala s nikotínom a začala sa venovať koníčkom, ktoré ju bavia. Nie je to však háčkovanie a vymaľovávanie omaľovániek. Vlastní vodný skúter, motorku Harley Davidson a lozí po skalách: „Už sa trošičku spomaľujem, hlava sa však nedá vypnúť, telo niekedy lenivie, ale ešte to nedopustím. Ja som večné decko. Možno preto, že som krehká, tak to asi vyvažujem tými stretnutiami za hranou. Milujem, keď mám stroj, ktorý ovládam a robí všetko čo chcem ja. Je to úžasné. Rýchla jazda na čomkoľvek ma veľmi baví. Aj lietanie, ale piloťák nemám," povedala o sebe energická herečka.

Skončila so zlozvykom

Pred rokmi herečka dvakrát prekonala zákernú chorobu - prvýkrát bojovala s rakovinou prsníka, druhýkrát ju potrápil nádor štítnej žľazy. Nikotínu sa však úplne nevedela napriek zdravotným problémom vzdať. Fajčiarka bola viac ako štyridsať rokov a mala len túžbu obmedziť cigarety na desať denne. Nakoniec sa jej podarilo svojou mysľou zvíťaziť nad týmto neduhom a proste s tým sekla.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:48