Zdena Studenková miluje sviežu módu.
StoryEditor

Vlado Voštinár uviedol Zdenu Studenková ako Zdenka Fialová. Reakcia herečky vás odrovná!

17.10.2022, 15:46
Celebrity

Obľúbená herečka Zdena Studenková je už roky súčasťou hádačskej partie v relácii Inkognito. Umelkyňa, ktorá si stále udržiava svieži vzhľad si potrpí aj na módu. Pred televízne kamery zasadne vždy perfektne naštylizovaná, ale v poslednom období siaha stále viac po ležérnej, mládežníckej móde a vypláca sa jej to.

Herečka Zdena Studenková má módu v malíčku a asi nikdy sme ju nevideli zle oblečenú. Že má skvelý vkus, pravidelne dokazuje aj v obľúbenej relácii Inkognito. Na nakrúcanie najnovšej časti prišla oblečená v lilavom nohavicovom komplete, v ktorom bola naozaj nádherná. „Zdenka Fialová,“ predstavil ju v úvode moderátor Vlado Voštinár. „To nie je fialová farba, ale lila,“ upozornil ho Marián Čekovský. „Ale Lilavá by sa ti nepáčilo,“ zhodnotil Vlado. „Ale vieš čo, zasa...poviem ti pravdu – je tu Zuzka Fialová. A aby náhodou to nevyzeralo, že tu sedí Zuzka a je trošičku prerobená, no,“ povedala Studenková. „Mohla by byť Zdenka Lila Studenková. To by bolo fajn,“ doplnil Voštinár v relácii Inkognito, kde sa pohrali so slovíčkami a farbami. 

Recyklácia je IN

Zdenka Studenková už bledo fialový komplet vyvetrala s partnerom Braňom Kostkom na slávnostnej bratislavskej premiére filmu Jan Žižka. Na nakrúcanie Inkognita si ho dala opäť. Pamätáte si keď bolo módne faux pas ak si celebrita dala na seba dvakrát to isté? My veru hej!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:08