Alexandra sa rozhodla už nevždy schudnúť.
StoryEditor

PRAVDIVÝ PRÍBEH Alexandra sa celý život neznáša, lebo je tučná. Rozhodla sa pre zmenu!

17.10.2022, 09:57
Celebrity

Má milujúceho partnera, skvelú rodinu, no obrovský problém. Neznesie pohľad do zrkadla. Štyridsaťpäť ročná Alexandra Vršánska už vyskúšala rôznorodé diéty, no nikdy sa jej nepodarilo dostať sa na svoju vytúženú váhu a získať tak naspäť stratené sebavedomie. Rozhodla sa preto prihlásiť do Extrémnych premien a o zmenu v živote zabojovať s pomocou Maroša Molnára.

Alexandra je asistentkou učiteľky v škole, v ktorej sa venujú najmä deťom zo znevýhodneného prostredia. Deti ju milujú, no ona seba doslova a do písmena neznáša. ,,Nemôžem sa na seba pozerať. Ja som totižto celý život tučná,“ hovorí na začiatku premien stosedem kilová žena, ktorej sebavedomie je na bode mrazu. To jej však nezničili priatelia, deti a ani partner. Ten si ju vyhliadol pred jedenástimi rokmi prostredníctvom internetu a odvtedy ju od seba nepustil: ,,Nepovedal som jej, že by so sebou mala niečo robiť, lebo je tučná. Ani si to o nej nemyslím. Mne sa páči taká, aká je. hovorí partner Peter, v ktorom Alexandra našla lásku svojho života a obrovskú životnú oporu. ,,Tak strašne ma ľúbi, že mi nepovie, aby som schudla, alebo že ma nechá, alebo sa rozídeme, ak neschudnem,“ hovorí Saša, ktorá priznáva, že dnes jej vadia jeho dotyky, pretože sa extrémne hanbí za svoje telo,,Vadí mi, keď ma hladká. Ja som mu povedala, že keď potrebuje, nech si nájde niekoho, len nech o tom neviem. Ten náš intímny život je len taký...,“ priznáva so slzami v očiach.

Jej partner Peter je však príkladom muža, ktorý svoju partnerku nehodlá opustiť ani v ťažkých chvíľach. ,,Tým, že ona je nespokojná sama so sebou, tak vybuchne a povie takéto... Ale ja to beriem tak, že sa ju snažím utíšiť. Nemienim ju opustiť v dobrom nie a v zlom tiež určite nie,“ hovorí Peter, ktorý sa netají tým, že Sašu túži požiadať o ruku a vziať si ju za manželku.

Odpadnete

Alexandra bude o svoje sebavedomie tvrdo bojovať v rámci šou s obrovským odhodlaním a jej premena bude priam neuveriteľná. A čerešničkou na torte bude prekvapenie, ktoré jej od základov zmení život... Nenechajte si ujsť Extrémne premeny už v stredu o 20:30 na Markíze.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:31