V šou pečie celé Slovensko sa v každom diely niečo zomelie.
StoryEditor

Vie sa herec Juraj Bača zvŕtať v kuchyni? Toto mu teda nevyšlo!

13.10.2022, 14:15
Celebrity

Na súťažiacich čakajú opäť 3 výzvy – osobná, technická a kreatívna. Popasujú sa s chlebíčky) slonia slza, penová torta. Ruku k dielu sa bude snažiť priložiť k dielu aj herec a moderátor šou Pečie celé Slovensko Juraj Bača. Bude to však ťažšie ako si myslel.

Moderátori šou Pečie celé Slovensko Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval sa neštítia súťažiacim poradiť alebo aj pomôcť pri príprave dezertov v jednotlivých súťažných výzvach. Nebude tomu inak ani túto nedeľu na Jendotke, kedy sa Juraj rozhodne pomôcť motorkárovi Mariánovi s rozbíjaním vajíčok. Jurajove zručnosti však nenechajú chladnou porotkyňu Jozefínu Zaukolcovú, ktorá mu vysvetlí, ako rozbíjať vajíčka správne a celá situácia skončí kuchynskou katastrofou. Jurajov nepodarok bude treba upratovať.

Už v druhej epizóde vystrašil súťažiacich v stane známy štipľavý zápach dymu, keď súťažiaci Marek zabudol na palacinky v rúre. Požiar však prekvapí súťažiacich opäť v tretej retro epizóde už túto nedeľu. Nepôjde však o zabudnuté pekárske výrobky v rúre... Tentokrát sa o orzruch postará najstaršia súťažiaca Milka, ktorá nedopatrením podpáli na plynovom horáku utierku.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:27