Adriana Sklenaříková je cestovateľka.
StoryEditor

Toto je najobľúbenejší hotel Adriany Sklenaříkovej v Paríži. Pozrite na ten luxus!

13.10.2022, 10:21
Celebrity

Adriana Sklenaříková po odchode zo Slovenska rozbehla v zahraničí úspešnú kariéru modelky a zažiarila na mólach, časopisaoch a kamaniach pre tie najprestížnejšie značky. Nepochybne biedu netrie a môže si dovoliť hoteli a dovolenky tej najlepšej kavlity.

Blondínka, ktorá sa z Paríža presťahovala žiť do Marakéšu so svojím aktuálnym manželom, biznismenom Aramom sa do frAncúzskej metropoly rada vracia. Keď tam strávi pár dní ubytuje sa v hoteli neďaleko Eiffelovej veže. Nájdu sa tam hoteli "créme de la créme" avšak jeden z nevšedných si zamilovala blondínka. Svojim dizajnom je nezabudnuteľný. Dizajnéri stavili na zrdkadlá a prírodné materiály. Noc v hoteli Brach sa šplhá k sedemsto eurám, takže skutočne nejde o hocaký hotel. 

Osobný tréner na požiadanie

Nachádza sa v blízkosti Eiffelovej veže a paláca Trocadéro. Tento päťhviezdičkový hotel ponúka fitness klub s bazénmi, so saunou, s hammamom a masážnymi miestnosťami, ako aj holičstvo. Počas pobytu sa môžete bezplatne zúčastniť na skupinových fitnes kurzoch a za poplatok je k dispozícii súkromný tréner.

Svetlé a priestranné izby a suity sú vybavené kvalitným ozvučovacím systémom a zvukovou izoláciou. Sú vybavené toaletnými potrebami na mieru, vysoko kvalitnou posteľnou bielizňou, šatňou a elegantným písacím stolom. Niektoré izby a suity majú terasu s výhľadom na Paríž a Haussmanove fasády.

Pýšia sa ocenením

V ubytovacom zariadení Brach Paris sa každé ráno podávajú raňajky. Reštaurácia ponúka zdravé jedlá inšpirované stredomorskou kuchyňou à la carte. V cukrárni môžete ochutnať výrobky Yanna Brysa, víťaza Meilleur Ouvrier de France. Ide o prestížnu cena vo Francúzsku. V neskorých nočných hodinách si môžete dopriať koktaily.

Sklenaříkovej obľúbený hotel ponúka aj súkromnú prepravu limuzínou, parkovanie s obsluhou a službu concierge, ktorá môže zabezpečiť rôzne služby v celom Paríži. Nechali by ste takýmto luxusom hýčkať?

FOTO neskutočne krásneho hotela nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:21