Nákupné maniačky stylisti Marián Hornyak oživí ich Mirka Dobiš.Marian Datko - JOJ
StoryEditor

Šou Nákupné maniačky sa vracia na obrazovky. Toto bude nová porotkyňa!

12.10.2022, 09:58
Celebrity

Obľúbená relácia sa vracia na televízne obrazovky s novými epizódami. V 7. sérii na divákov čaká milé prekvapenie súťažiace v šou Nákupné maniačky bude okrem ostrieľaného Mariána Hornyaka hodnotiť aj známa influencerka. V minulosti sa do relácie prihlásilo aj mnoho "exotiek". Dokázali z úst vypúšťať jednu perlu za druhou.

Divákov bavila nenáročná šou nákupné maničky niekoľko rokov. Aj keď odborníci spočiatku nedávali televíznej relácii veľké šance, čas ukázal opak. Keď televízia reláciu pozastavila mnohé dámy mali hlavu smútku. Teraz je všetko inak a obĺúbený seriál sa bude opäť vysielať, avšak s drobnou zmenou. Pribudne nová porotkyňa.

Bolo to kontroverzné

Sledovanosť rástla a do súťaže sa hlásilo čoraz viac adeptiek rôznych vekových kategórií, profesií a s rozmanitým vkusom. Každá dostala štyristo eur a konkrétnu tému, ako sa obliecť. Vzápätí dve hodiny splašene behala po nákupnom centre, aby zohnala najlepšie kúsky a prezentovala svoj osobitý štýl. Na záver ju zhodnotil aj profesionálny štylista. Odborníci z televíznej šou, ktorí sa striedali, často nevedeli, či im je do smiechu, alebo do plaču. V relácii o móde sa stretli s nevídanými kreáciami a so špeciálnym slovníkom nákupných maniačok, ktoré chceli zaujať.

Perlili

Jeden zo stálych porotcov Marián Hornyak svojho času prezradil, že vytvorili aj ich vlastný slovník: „Voláme to slovník Nákupných maniačok. Chystáme sa ho zosumarizovať a vydať,“ a vyratúva skvosty, ktoré sa mu počas nakrúcania dostali do uší. „Máme v ňom napríklad aufit, čo je slovenský preklad anglického outfit. Pašapka je push-up podprsenka. V relácii odzneli tiež slová skoby, vybíjance či ozbíjané topánky, čo má znamenať vybíjané. Počuli sme výrazy ‚obúvame si kabelku‘ a ‚obliekame topánky‘. Čanelka je kabelka Chanel a tigrovaný vzor sa spomínal zásadne vtedy, keď išlo o leoparda,“ prezradil Marián bizarnosti.

Musíte si však zaplatiť

Predplatitelia služby JOJ play si už v predstihu mohli pozrieť prvú časť siedmej série relácie Nákupné maniačky. Počas týždňa štyri dámy predviedli svoje top outfity zo šatníka a tradične sa snažia v obchodoch vybrať čo najlepšie oblečenie na danú tému. Nakúpené a následne zladené kúsky bude opäť bodovať Marián Hornyak a spolu sním bude na súťažiace dozerať známa módna stylistka Mirka Dobiš. Tmavovláska vystupuje pod menom FashionSpy a na Instagrame ju sleduje viac ako 130-tisíc followerov. Populárna blogerka sa móde venuje dlhé roky a svojimi kúskami je vzorom pre mnohé ženy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:42