Profesionálna cukrárka a porotkyňa Petra Tóthová.
StoryEditor

Porotkyňa a cukrárka Petra Tóthová prezradila tipy ako nepribrať a prečo má, tak krásne vlasy!

11.10.2022, 11:04
Celebrity

Porotkyňa šou Pečie celé Slovensko, Petra Tóthová má naozaj sladký život. Precestovala svet, aby sa naučila cukrárske umenie, a stala sa svetovou umeleckou cukrárkou. Už druhý rok rozhoduje s Jožkou Zaukolcovou v šou Pečie celé Slovensko, kde sa vždy ukážu tí najlepší amatérski pekári o tom, ktorý sa z nich stane víťazom. Petra patrí k ženám, ktoré sú perfektne upravené nie len pred kamerou, ale aj mimo nej. Dokonalý červený odtieň jej vlasov sa len tak nevidí. Exkluzívne pre Svet Evity prezradila svoje beauty vychytávky a ako z koláču nepribrať.

Vždy vyzeráte ako zo škatuľky aká je vaša ranná a večerná beauty rutina?

Rannú očistu začínam umytím tváre, potom vyčistím pleť tonikom s vitamínom C a použijem krém. Potom, podľa pracovných povinností, buď nanesiem make up, alebo len špirálu, ak mám voľný deň. Krém je určite niečo na čom nešetrím. Zistila som že je prospešné striedať krémy - v lete ľahší v zime výživnejší. Rovnakú rutinu mám aj večer, len s tým rozdielom, že občas namiesto krému použijem masku na tvár a nechám ju pôsobiť celú noc. 

Ktoré kozmetické vychytávky musíte mať vždy pri sebe, čo by sme vo vašej kabelke určite našli?

V každej kabelke, doslova všade mám balzam na pery. Kupujem skvelý v lekárni a bez neho by som nešla nikde. A druhú vec, obrúsky na mastnú pleť. To sú dve  mini veci, čo viete dať kamkoľvek. Snažím sa mať čo najmenej make-upu, keď nepracujem a niekedy dokonca idem von aj bez neho.

Ako pekárka ste počas nakrúcania šou Pečie celé Slovensko museli ochutnať stovky koláčov, podpísalo to aj na Vašej línii? Máte v bežnom živote triky ako si držať váhu, alebo patríte k tým, čo proste dobre spaľujú?

To boli časy, keď telo dobre spaľovalo (smiech), ale pri tele vek niekedy nie je len číslo. Kedysi som vôbec nemusela dávať pozor na to, čo zjem, ale teraz už musím. Tak som si na seba ušila bič. Už zjem len to, čo nepoznám alebo čo som ešte nemala. Tak sa môj pomyselný zoznam zmenšuje. Ale niekedy, sa stane, že to tiež nefunguje a zjem z niečoho viacej než by som mala. A tak potom sekám dobrotu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:12