Superstar pary in TV Markiza 2020 The Velvet club Bratislava,Image: 495583234, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Futbalista Filip Šebo prehovoril o financiách. Toto je žena, ktorá mu vidí do účtov a spravuje ich

26.09.2022, 14:36
Celebrity

Bývalý futbalista a úspešný triatlonista Filip Šebo je športovcom telom aj dušou. I keď s vrcholovým futbalom skončil už pred viac ako desiatimi rokmi na finančnú situáciu sa vraj sťažovať nemôže. Zarobené peniaze nechal na odborníčku, ktorá mu ich dodnes spravuje. Ako sám tvrdí, nikdy príliš nerozhadzoval a tak sa mu nerozkotúľali. Celý život na jeho finančnú (ne)gramotnosť dozerá mama, ktorá sa venuje bankovníctvu.

Už tri roky tvorí pár so speváčkou Emmou Drobnou a priznáva, že spoločne zvažujú odchod zo Slovenska. Politická situácia Filipa Šeba natoľko znepokojuje, že sa rozhodol mať plán B. Jeho najobľúbenejšia dovolenková destinácia je Ibiza, kde by si vedel predstaviť ostať žiť natrvalo. Bývalý útočník, ktorý si prešiel niekoľkými zahraničnými futbalovými klubmi v rozhovore pre rádio Európa 2 prezradil aj prečo už dvanásť rokov môže žiť podľa svojich predstáva.

Ostalo to v rodine

Peniaze, ktoré zarobil počas futbalovej kariéry zobrala totiž do rúk jeho mama za čo je jej nesmierne vďačný: „Čo sa týka financií a mňa mám to v živote dosť ťažké. Lebo moja mama je bankárka celý život. Ona si ma od môjho prvého centu preklepáva. Znie to neuveriteľne, ale ja som si nikdy nemohol kúpiť žiadnu blbosť za veľa peňazí, lebo je mám taký rešpekt k mojej mame a k tomu ako hospodári s peniazmi, že by ma to bolelo," vysvetlil Filip v otvorenom rozhovore. „Keď som prestal hrať, tak všetci riešili z čoho žije Šebo. Ale ja som od 17-tich rokov nebol na diskotéke, ani som nemal vzťah na dennodennej báze, ani rodinu, takže ja som žil sám na seba," dodal. „To je jedno kedy ten futbal skončíš, ale keď vieš koľko je jedna plus dva, tak si vieš nejako tie peniaze zabezpečiť. Ja som mal v tomto šťastie a mám, že mám maminu. Mám svoju finančnú poradkyňu, za ktorú nemusím ani platiť," zasmial sa.   

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 09:21