Speváčka Martina Schindlerová vydala novú pesničku
StoryEditor

FOTO Speváčka Martina Schindlerová sa kvôli novému klipu naučila akrobácie na lane. Dablérku odmietla!

23.09.2022, 15:00
Celebrity

Martina Schindlerová nahrala bondovku. Speváčka k novej pesničke nahrala video klip, ktorý upúta hneď na prvý pohľad. Pesnička Šiesty zmysel vznikla v najmodernejšom filmovom štúdiu na Slovensku za pomoci najšpičkovejšej techniky akú u nás máme. Výsledok môže konkurovať svetovým videoklipom. Martina sa pred natáčaním naučila neuveriteľné kreácie.

Martina Schindlerová, ktorá sa dostala do povedomia vďaka súťaži Super Star sa opäť hlási o slovo. Dala si naozaj záležať: „Na vydanie skladby Šiesty zmysel sme čakali celé leto, pretože nám svojou náladou evokovala skôr jeseň,“ prezradila speváčka, ktorá v ostatných rokoch pravideľne zásobuje svojich fanúšikov hudobnými novinkami. Tie sprevádzajú aj vizuálne silné videoklipy a novinka, ktorá by pokojne zapadla do modernej bodnovky, nie je výnimkou. „Priznávam, že som veľký fanúšik filmov s Jamesom Bondom. Milujem hlavne všetky soundtracky k bondovkám, a viaceré z nich aj často spievam, keď vystupujem. Majú osobitnú atmosféru, a aj keď sú to balady, majú obrovskú energiu. Teraz sa mi splnil sen, že aj ja mám takú vlastnú pieseň, a k nej sa podaril ešte aj tématický klip. Už len zahrať si v Jamesovi Bondovi." žartuje Martina.

Speváčka Martina Schindlorá pri natáčaní išla za svoje hranice. Prekvapila aj samú seba, keď sa na pľaci počas nakrúcania naučila akrobatické kúsky na lane, ktoré pôvodne v klipe mala predviesť profesionálka. Tú nakoniec nebolo treba a s jej parnterom Denisom sa na lano zavesila sama.

image

Martinin nový klip je v štýle bondovky.

Naverbovala profesionálov

Pieseň produkovala dvojica Veľký Maxo a Malý Maxo z LittleBeat Studio, a na konci piesne im vyšla taká vrcholná časť: „Pripomína mi tvorbu mojej obľúbenkyne Skin zo Skunk Anasie. Chalani sú v tomto úžasne kreatívni, a vedia sa inšpirovať presne mojím vkusom,” doplnila.

Videoklip vznikal v štúdiu, ktoré disponuje vybavením svetovej úrovne. Ako jediné na Slovensku využíva ultramodernú Unreal Engine Wall, či Spidercam. Aj kvôli napínavej atmosfére skladby cítila Martina, že jej treba dopriať veľkolepý filmový vizuál, za ktorého ideou stojí umelecký fotograf Michal Babčan: „Mám šťastie na ľudí, ktorí rozmýšľajú v obrazoch a hľadajú spôsoby, ako na diváka preniesť emóciu. Na pľaci je radosť s nimi pracovať, ale aj zodpovednosť. Musím sa sústrediť, aby som všetky výrazy a zábery dodržala podľa scenára, všetko je totiž do najmenšieho detailu dopredu premyslené”. Vidklip Šiesty zmysel za pomoci modernej technológie vytvoril režisér Michal Nemtuda.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 02:28