Branislav Záhradník má päť potomkov.abz
StoryEditor

Exfrajer Martiny Schindlerovej sa stal opäť otcom. K štyrom deťom pribudlo piate

20.06.2024, 12:18
Celebrity

Počas speváckej súťaže SuperStar sa súťažiaca Martina Schindlerová dala dokopy s vtedajším členom vedenia STV, Branislavom Záhradníkom. Zaľúbený Záhradník, ale rýchlo dostal kopačky a ryšavka išla po svojom. Dnes je ona rozvedená a on sa teší t piateho potomka.

Miestny politik Branislav Záhradník je s Dankou v šťastnom manžekstve už dvanásť. rokov. Svadbu si vystrojili na Donovaloch, kde sa hostia zabávali do noci. Záhradníkov kamarát Boris Kollár vtedy vymyslel, že by t‘úto svadbu mali zažiť aj nepozvaní. Vo svojom rádiu uverejnil reklamu, kde padla informácia o mieste, dátume a čase sobáša s tým, že všetci sú vítaní. Spot bežal niekoľkokrát za deň. Nakoniec sa tam zbehla skupina asi päťdesiatich zvedavcov.

Braňo Zahradník má z prvého manželstva dve deti - syna Michaela a dcéru Veroniku. S druhou manželkou Danielou spolu vychovávajú dvoch synov - Martina a Jakuba, ku ktorým včera pribudla sestrička. Priatelia, predstavujem Vám nového člena našej rodiny - dcéru Dianku. Všetko je to jeden veľký zázrak…, odkázal z pôrodnice. V rodine sa vraj dlho nevedeli zhodnúť na mene. Nakoniec sa všetci zhodli na Dianke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. október 2024 06:06