Peter Antal bol kedysi úspešný podnikateľ.
StoryEditor

Peter z Bez Servítky býva dnes v stane. Kedysi bol úspešný biznismen a mal našlapnuté na politckú kariéru

16.09.2022, 16:30
Celebrity

Tento týždeň sa úspešná kulinárska relácii nesie v znamení východniarov. Pätica súťažiacich by nebola ničím až taká výnimočná keby v nej neúčinkoval Peter Antal, ktorý prekvapil svojim ťažkým životným osudom. Holduje alkoholu a padol na úplne dno. 

Už od pondelku, kedy sa predstavila tohto týždňová súťažiaca pätica, z ktorej jeden na konci vyhrá päťsto eur bolo zrejmé, že príde prekvapenie. Peter sa od začiatku netajil svojím viac ako kladným vzťahom k alkoholu. Po prípitku si vždy pýtal aj do druhej nohy. Aj do tretej aj do štvrtej. Na kameru neváhal priznať, že mu proste chutí. Lenže keď prišiel štvrtok a Peter mal hostiť súperov vo svojom dome, privítal ich v stane. Tam dnes žije. Kedysi úspešný podnikateľ a kandidát na primátora Košíc nemá strechu nad hlavou. Spolusúperom prestrel v externom altánku, ktorý stojí na pozemku, kde "stanuje". 

Chcel riadiť Košice

Nie je to tak dávno. Pred štyrmi rokmi sa Peter Antal uchádzal o hlasy ako nezávislý kandidát. Volebná komisia ho však kvôli administratívnej chybe nezaregistrovala, proti jej rozhodnutiu sa vtedy odvolal a avizoval, že sa bude súdiť. Prvým mužom Košíc sa nakoniec nestal. Zlé rozhodnutie, rozvod a pálenka ho stiahli na úplne dno. Teraz žije v stane na záhrade svojej priateľky. Usmiaty Košičan však na záver šou vyhlásil, že so svojím koníčkom - pozrieť sa na dno pohárika chce skončiť. Deň pred finále sa mu pri natáčaní spravilo zle. Museli mu dávať obklady a takmer volali počas natáčania sanitku. Snáď sa mu nad závislosťou podarí vyhrať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:09