Soňa začala chudnúť na váhe 138kg.
StoryEditor

Soni mama podkopávala sebavedomie odmalička. Depresia ju priviedla na váhu 140 kilogramov!

13.09.2022, 06:00
Celebrity

Do šou Extrémne premeny sa rozhodla prihlásiť mladá Soňa, ktorá si celý život so sebou nesie toto bremeno. Zlý vzťah s mamou, ktorá jej nikdy nedala pocítiť, že je krásna a výnimočná ju zožiera od mladosti. Tá jej nikdy neprejavila materinskú lásku čo korpulentnú Soňu do dnes zraňuje. Depresiu zaháňala jedlom. Skončilo to morbídnou obezitou na čísla 138 kg. Rozhodla sa však pustiť do boja s kilami prostredníctvom chudnúcej šou. Ako to dopadlo?

Soňa je pozitívna žena, milujúca matka a obľúbená kolegyňa. Pracuje ako sestra v domove dôchodcov. Starostlivosť o druhých ju napĺňa. Vnútri, ale skrýva traumu zo svojej váhy. Rodičia ju od malička za nadváhu kritizovali. Vždy usmietej Soni mama podkopávala sebavedomie už keď bola dieťa. Dokonca aj keď jej Soňa oznámila, že sa prihlásila do Extrémnych premien. Mama jej na to povedala: „Na čo to robš, aj tak nikdy neschudneš."

Odmietla jej kúpiť tenisky pretože je tučná

Soni mama podkopávala sebavedomie od malička. Dokonca aj keď jej oznámila, že ide chudnúť pod taktovkou profesionálneho trénera Maroša Molnára. Ten sa jej venoval celý jeden rok. Dnes sa v ďalšej epizóde mladá brunetka rozhovorí aj o tom ako jej mama nechcela kúpiť značkové botasky, pretože bola tučná a mama sa bála, že sa jej „prepadne“ podrážka. Soňa si na ne našetrila sama a dodnes ich má doma. Jej mama uznala, že keď Soňa potrebovala materinskú lásku, nevedela jej ju dať. Do dnes matka s dcérou nekomunikuje. Sonina mama síce uznáva, že istý podiel viny na tom má aj ona, ale myslí si, že odprosiť by ju mala prísť dcéra. Nefungujúce rodinné vzťahy sa podpísali na jej váhe a zdraví. Ako mladá zdravotná sestra zabojuje a či bude vhodná kandidátka na operáciu nadbytočnej kože uvidíte už dnes na Markíze. Silný životný príbeh ukáže aké tragické dopady môže mať absencia materinskej lásky.

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 13:39