Spevák Robo Papp s manželkou Veronikou.
StoryEditor

Spevák Robo Papp vyhodil manželke lodičky. Odteraz môže chodiť iba bosá alebo v teniskách. Prečo?

08.09.2022, 14:00
Celebrity

Hudobník Robo Papp sa rozhodol, že zdravie jeho manželky Veroniky je pre neho dôležitejšie ako by sa mala trápiť vo vysokých opätkoch a ničiť si chodidlá. Odborníci mu totiž ukázali ako má vyzerať zdravá noha. Nie len ženská, ale chyby robil aj on, keď si vyberal topánky, ktoré boli pre jeho nohu nesprávne. Dáva pozor i na to aby ich Leo mal nožičky v pohodlí. Exkluzívne pre Svet evity povedal čo mu priniesla sloboda pre nohy.

Hudobník Robo Papp vyraďuje manželke Veronike zo skrine ihličky. Keď videl na názornom obrázku ako má v týchto topánkach tmavovláska nezdravo stlačené chodidlo rozhodli sa spoločne vyradiť zo skrine aj Veronikine obľúbené lodičky: „Môžeme to zmeniť tak, že budeme našim ženám a dcéram hovoriť, že pekná žena = žena bez lodičiek. Idete do toho so mnou?," opýtal sa fanúšikov milujúci manžel Robo. „Ak ste si doteraz mysleli, že každá žena v staršom veku proste musí mať hallux, lebo je to genetika alebo lebo to tak rposte je, odo dnes viete, že to je niečim iným," zhodnotil.

Treba sa aj vyzuť

Keď začal s otužovaním chcel vedieť o svojom televiac: „Postupom rokov ako otužujem už štyri roky začal som chodiť bosý. Keď sledujete malé deti aké majú pekné chodidlá prirodzene od seba prsty je to zrejmé," povedal spevák pre Svet evity. „Keď si uvedomíme, že deťom hovoríme obuj s lebo prechladneš je to paradox, lebo keď sa vyzuje prechladne. Ale mali by otužovať deti a chodiť aj bosé," dodal. Jeho manželka už tiež chodí naboso a pochvaľuje si to. Ako podčiarkol vysoké topánky nie sú jeho šálka kávy: „     

Zdravé chodidlá sú základ

Robo sa stal totiž fanúšikom voľnočasovej obuvy, ktorej topánky majú nulový sklon podrážky medzi špičkou a pätou a predná časť topánky je navrhnutá v anatomickom tvare chodidla. Umožňujú tak prirodzené rozvinutie chodidla aj klenby nohy pri došľape a ich opätovné zmrštenie pri odraze. Chodidlá tak neustále prirodzene pracujú. Odborníci aj jemu ukázali nákres, že i on si v zle padnúcich teniskách škodil. 

 

V GALÉRII nájdete obrázok ako máte v lodičkách zdeformované nohy

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 21:07