Charlize Theron sa stala novou tvárou parfému Dior.
StoryEditor

Herečka Charlize Theron sa vyhýba tomuto produktu. Pleti škodí!

07.09.2022, 09:45
Celebrity

Obľúbená a svetovo úspešná herečka Charlize Theron sa o seba príkladne stará. Je na očiach verejnosti a tak svoju pleť hýčka aby na kamere, fotení a spoločenských akciách vyzerala vždy sviežo. Herečka prezradila akému kozmetickému produktu sa vekom vyhýba.

V jej kabelke nikdy nemôže chýbať balzám na pery, opaľovací krém a vlhčené vreckovky. "Čím som staršia, tým viac sa snažím vyhýbať púdru. Prirodzený vzhľad je v poslednej dobe niečo, čo sa vo filme natoľko zdôrazňuje a oslavuje, že som si to nejako preniesla aj na červený koberec, dokonca aj na fotenie. Nechcem vyzerať ako, keby som mala neprirodzene matnú tvár. Zdravý lesk je pre ženy viac lichotivý, najmä s pribúdajúcimi rokmi," povedala hviezda pre módny magazín Vogue. 

Nestíha

Aj keď to tak z úvodných viet vyzerá, nie je krásou až tak posadnutá: "Ako slobodná matka vychovávam dve deti, takže nemám veľa času, ale ak mám byť úprimná, keď už mám voľný čas, netrávim ho vecami, ktoré súvisia s krásou. Je to skôr o tom, aký seriál na Netflixe si môžem pustiť? Alebo akú knihu si môžem prečítať? Ale mám dve dcéry, ktoré milujú kozmetiku. Moja najmladšia vždy iniciuje večer pleťových masiek – nanesieme si masky a ona má hlavné slovo. Náš rituál tak sprevádza množstvo otázok: „Môžem ťa nalíčiť?“ alebo „Môžem ti namazať nohy krémom?“. Miluje beauty produkty a vždy mi ich kradne," dodala.

Postavu si musí udrživať

Herečka miluje cvičenie hneď ráno, vtedy má najviac energie. Je to pre ňu skvelá motivácia a ten najlepší kofeín na svete. Jej mozog takmer nefunguje, keď necvičí. Medzi siedmou a ôsmou hodinou rannou stále niečo robí. Buď je v posilňovni, ide na pilates alebo vyrazí na výlet.

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:18