Tajomstvo dokonalej postavy J.Lo odhalené!dreamstime
StoryEditor

Tajomstvo dokonalých kriviek Jennifer Lopez. Budete prekvapené, aké jednoduché je vzdať sa sladkostí

02.09.2022, 06:00
Celebrity

Padá vám sánka od závisti pri pohľade na svetové hviezdy kráčajúce po červenom koberci a s dokonalými krivkami? Je za tým množstvo driny a odriekania. Hodiny vo fitness centre a striedma strava, no aj triky, vďaka ktorým je dosiahnutie tip-top postavy o čosi jednoduchšie.

Ani Jennifer Lopez nie je výnimka. Tá vo svojich 53 rokoch vyzerá dokonale. Má postavu, ktorú jej závidí nejedna žena, a o svoj tip, ako sa udržať vo forme, sa podelila aj s fanúšikmi.

Esenciálny olej

Aj J.Lo je len človek a občas i ju prepadne chuť maškrtiť. Niekedy si síce dopraje to, na čo má chuť, no keď má práve pred dôležitým vystúpením, sladkosti ani iné dobroty neprichádzajú do úvahy. Vtedy odporúča siahnuť po esenciálnom oleji z grapefruitu, ktorého inhalácia jej pomôže chuť na sladké prekonať. Tento esenciálny olej je teda neodmysliteľnou súčasťou jej bežnej výbavy v kabelke.

Grapefruitový olej

Ak by ste nadobudli pocit, že ide len o nejaký výmysel hollywoodskej hviezdy, tak sa mýlite. Jeho vôňa naozaj potláča chuť na sladké. Je však fajn ho aj konzumovať. Stačia 2 – 3 kvapky oleja do vody, ktorú počas dňa popíjate, a budete ťažiť z množstva benefitov, ktoré výťažok z tohto exotického ovocia má. Okrem množstva pozitív na pleť vplýva aj na trávenie. Má silné detoxikačné účinky, čiže napomáha vylučovaniu toxínov z tela, čo je dôležité pri liečbe obezity. Rovnako tak ovplyvňuje metabolizmus, ktorý keď funguje ako má, aj chudnutie je jednoduchšie. Grapefruitový olej tiež zlepšuje náladu a redukuje stres, prípadne úzkosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:37