Neuveríte, ktoré celebrity sa narodili ako blondínky či naopak brunetky.dreamstime
StoryEditor

Angelina Jolie bola blondína, Jennifer Aniston tmavovláska. Tieto hviezdy maskujú svoju prirodzenú farbu vlasov

26.06.2022, 06:00
Celebrity

Prirodzenosť je síce najkrajšia, no máloktorá z najznámejších hollywoodskych celebrít pri nej aj zostane. Netýka sa to však len veľkosti pŕs či pier, ale aj farby vlasov. Vedeli ste, že Angelina Jolie je v skutočnosti blondínka? A čo Jennifer Lopez alebo Amy Adams? Neuveríte, že toto je ich prirodzený odtieň vlasov.

Síce sú u hollywoodskych hviezd premeny imidžu na dennom poriadku, niektoré celebrity otriasli svojou charakteristickou farbou vlasov tak, že si mnohí fanúšikovia myslia, že je to ich prirodzená farba. Tušíte však, čo sa pod všetkým tým predlžovaním, farbením alebo všemožnými parochňami skrýva? Takto sa narodila Angelina Jolie, Jennifer Lopez, ale aj Amy Adams.

Angelina Jolie

Sexi archeologička Lara Croft alebo Jane Smithová z filmu Pán a pani Smithovci. Postavy, ktoré stvárnila Angelina Jolie, pozná takmer každý. Len ťažko by jej osobu niekto spájal s iným ako hnedým odtieňom vlasov. Pravdou však je, že pod touto dlhou tmavou hrivou skrýva biely nádych. „Moja prirodzená farba je blond, ale keď som mala štyri alebo päť rokov, matka sa rozhodla, že ma zafarbia na hnedú. A už to tak zostalo,“ priznala herečka.

Emma Stone

Herečka a modelka Emma Stone patrí vo filmovom priemysle medzi najpríťažlivejšie ryšavky. Je tu však je dno veľké ALE. Držiteľka Oscara, ktorá sa preslávila najmä rolou v muzikáli La La Land, sa narodila ako blondínka. S týmto odtieňom bola nespokojná, pripadala si obyčajná a nevýrazná. Práve hrdzavé vlasy jej priniesli do života pocit spokojnosti, a preto sa často nechváli s tým, aká je jej prirodzená farba.

Jennifer Aniston

Herečka Jennifer Aniston, známa najmä zo seriálu Priatelia, pracovala v mladosti ako servírka, telefonistka, ale aj kuriérka. Práve v tejto dobe sa radila medzi brunetky, čo sa však veľmi rýchlo zmenilo, keď vstúpila do sveta šoubiznisu. Od medovo hnedej sa napokon dostala k omnoho svetlejšiemu odtieňu.

Amy Adams

Herečka Amy Adams sa narodila v Taliansku. Vynikla najmä vo filmoch, ako napríklad Muž z ocele alebo Čarovná romanca. Amy sa už niekoľkokrát vyjadrila, že za svoju slávu vďačí predovšetkým účesu, ktorý najviac ovplyvnil jej kariéru. Vedeli by ste si ju predstaviť aj v inej farbe ako hrdzavej? Kto by to povedal, že sa narodila ako blondínka.

Jennifer Lopez

Verili by ste tomu, že Jennifer Lopez má už 52 rokov? Pravdepodobne nie. Tanečnica, speváčka a herečka sa o svoj výzor neustále stará. Pravidelne cvičí, vkusne sa oblieka a takisto dbá aj o svoju svetlú hrivu. Aj keď by sa to mohlo zdať, tento odtieň nie je jej prirodzený. Na začiatku svojej kariéry ste speváčku mohli vidieť predovšetkým v tmavých vlasoch. Sama sa však rozhodla, že tento odtieň sa nehodí k jej pokožke, a tak došlo na zosvetlenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:53