Hviezdny párik donútila k rozchodu pandémia.dreamstime
StoryEditor

Ďalší hviezdny pár išiel od seba. Herečka zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov tajila rozchod od minulého roka

22.06.2022, 18:00
Celebrity

Herečka Lauren Graham, známa najmä zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov, a herec Peter Krause sa v tichosti rozišli. Ich vzťah trval takmer desať rokov, no obaja priznali, že ho ukončili už minulý rok. Pozrite sa, čo stálo sa ich šokujúcim rozchodom.

Lauren Graham môžete poznať najmä ako Lorelai zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov, no zahrala si aj v seriáli Eufória, Zákon a poriadok či Família. Práve vďaka nemu mala možnosť spoznať a za milovať sa do herca a režiséra Petra Krause, ktorý v ňom hral jej brata. Párik spolu randil necelých desať rokov, no pred pár dňami oznámil rozchod. Túto správu obaja držali v tajnosti od minulého roka a neuveríte, čo ukončilo ich lásku.

Ich romantický vzťah prebiehal mimo kamier

Lauren a Peter sa prvýkrát stretli už v roku 1995, no ich vzťah sa stal romantickým až po takmer dvoch desaťročiach. Spojil ich najmä seriál Família, kde stvárnili súrodencov Adama a Sarah. „Akonáhle sme sa dali dohromady, bolo to jasné. On chcel mňa, ja jeho. Pomohlo mi to pochopiť, ako sa veci dejú. Jednoducho, náhodne,“ povedala herečka a doplnila, že svoj vzťah pred verejnosťou spočiatku tajili. "Nikto o tom chvíľu nevedel, pretože sme radi doma, varíme a nechodíme von. Pred verejnosťou sme to tajili, pretože by ste si nás mohli spájať ako brata a sestru zo seriálu,“ povedala. Od roku 2010 spolu trávili naozaj veľa času. Nielenže sa stretávali v práci, ale aj mimo kamier. Napokon sa rozhodli, že sa už nechcú skrývať a na červený koberec sa postavili vedľa seba ruka v ruke. Keďže sa párik nikdy nevzal a len ťažko by ste ich stretli niekde na ulici, mnohým posledné roky vŕtala v hlave otázka, či je dvojica ešte stále spolu. Dnes je to už jasné, Lauren a Peter od minulého roka netvoria pár.

Rozdelila ich pandémia

Niektoré páry pandémia utužila, iné sa rozhodli vzťah ukončiť. Tá druhá možnosť bola osudná aj Lauren s Petrom. Už minulý rok v apríli herečka verejne naznačila, že si ich vzťah prechádza náročnou skúškou. Ona bola kvôli práci v Kanade a jej partner v USA. „Normálne by som prišla na víkend domov. Avšak nemohla som, lebo bol COVID. Takže sme boli od seba oddelení zhruba päť mesiacov, čo sa predtým nikdy nestalo,“ priznala seriálová Lorelai a dodala: „Keď som sa potom vrátila domov, bolo už všetko iné.“ Spoločné deti nemali, Lauren je bezdetná a Peter má z bývalého vzťahu 20-ročného syna, ktorý s dvojicou býval. Po návrate domov mala herečka pocit, že si od nej obaja odvykli. „Bolo to skôr, akoby oni dvaja boli ženatý pár a ja som tá osoba, ktorá... Stávalo sa napríklad, že mi povedali, že niektoré veci už nerobia tak, ako sme boli zvyknutí,“ prezradila. Toto päťmesačné odlúčenie dokázalo všetko zmeniť. Napokon vyšlo v týchto dňoch najavo, že už viac ako pol roka netvorí Lauren a Peter pár a ani spolu nebývajú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:06